Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok valamilyen különbséget érezni a nőknél, hogy hirtelen nagyon jól kereső állásom lett?
Egy rendes világban ennek annyira nem kellene számítania, mert az embert a személyisége határozza meg, és eddig sem volt problémám azzal, ahogy a nők hozzám viszonyultak.
Nekem ez új helyzet: szüleim sem gazdagok, sokáig én sem voltam, mert tanulásból álltak az évek.
Aztán fejlődtem és hirtelen jó állásom lett, 27 éves koromra túlmentem a millión.
Hogy a sikeremből adódóan másképpen viszonyulnak-e hozzám, azt nem volt alkalmam meglátni, mert a járvány miatt jó ideje nincs közösségi élet. Nyilván nem mondom meg, bár a cuccaimból előbb-utóbb meglátszik, még ha eszem ágában sincs tárgyakkal menőzni. Na meg az nem titok, hol dolgozom és mit, tehát már eleve gondolhatják.
Ezért kíváncsi vagyok, hogy mire számítsak ebben a számomra új szituációban. Bár gondolom előnyt jelent, egy olyan félelmem is előjött, hogy ezzel sajnos a k.vákat is lehet hogy bevonzom, és nem vagyok benne biztos, hogy könnyű lesz megkülönböztetni, ki az, aki a személyiségemet becsüli, nem az anyagiakat.
@20
Amíg ez nem volt meg, eddig sem volt probléma a "minden más"-sal, úgyhogy nem értem a felvetést.
@19 "Ránézésre neked csak így lehet nőd. De ez nem baj, mert így nekem több lehet."
Eddig is én vittem el őket előled, pedig nem volt.
Ha meggazdagodtál, akkor jut szép lakásra, autóra, jó ruhákra és hogy költs a lányra. Ekkor már azok ligájában játszhatsz, ahol szép, igényes, diplomás, jó fizetésű lányok vannak, akikkel összeillesz,mert ők is magukhoz hasonlót keresnek. Tehát mi itt a probléma? Magaddal egy szinten lévő nőkkel kell próbálkozni, nem a szépséges pénztároskisasszonnyal. Mert
ha eltitkolod a pénzed, pl. póló farmerban csapatod és anyukádhoz viszed randizni a nőt, és ő elfogad, ő biztosan oylan aki magadért szeret, de az nem abból a ligából lesz aki most hozzád való. És azért nagy valószínűség szerint oylan szép lány se lesz, mert a külsőhöz is kell némi anyagiak (konditerem, szép ruhák, kozmetikus, fodrász miegymás). Valljuk be elég kevés genetikailag gyönyörű fiatal lány szaladgál az utcákon, aki iylen, az elmegy modellnek és máris jól keres és feljebb lévő ligába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!