Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg túlzásokba estem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlzásokba estem vagy ő reagálja túl a randira készülést?

Figyelt kérdés
3 hete beszélgetek egy lánnyal, régebben egy munkahelyen dolgoztunk, de nem nagyon beszéltünk. Ráírtam, hogy van-e kedve beszélgetni,ismerkedni. Azt mondta, hogy igen, de a személyes találkozás fontosabb számára. Eleinte azt mondta, hogy már várta este mikor írok. Megbeszéltük, hogy nálam találkozunk, rendelünk majd kaját, beszélgetünk. Benne volt, várta is a talit, bízott bennem, ezért fel mert volna jönni hozzám. Hét elejétől úgy éreztem kicsit egyoldalúvá vált ez a dolog, de megkérdeztem, azt mondta szeretne találkozni. 2 napja megkérdeztem, hogy szereti-e a bort, kaja előtt iszunk-e. Erre azt mondta kocsival jön, azért van a kocsija, hogy ne kelljen sétálnia. Ma megkérdeztem, hogy szereti-e a teát, mert nincs ásványvizem, de veszek, ha kell. Erre azt írta, ez a túlszervezés elvette a kedvét. Nem alap dolog, hogy, legalább inni adok a vendégemnek? :) Az még talán fontos lehet, hogy 39 éves a kutyájával él.

2020. nov. 20. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha már alapvetően belement a lakásos randiba, ez simán csak kamu kifogás.
2020. nov. 20. 15:05
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Nőként mondom, nem százas a nő. Szard le magasról, csak hogy érezze a törődést.
2020. nov. 20. 15:09
 13/24 A kérdező kommentje:
Valóban igaza van itt pár embernek, el kellett volna mennem venni 5-6 féle italt. Tisztáztuk, neki a személyes benyomás fontos, csak akkor nem értem minek ment bele, a tudta, hogy csak most fogunk találkozni. Plusz azt írta most, hogy uncsiba ment át a beszélgetésünk. Pár napja kérdeztem, hogy szeretne még egyáltalán találkozni, amira egyértelmű igent válaszolt. Valóban ezzel az ásványvizes cuccal túltoltam, de akkor se jött volna szerintem, ha nem kérdezem meg. Megbeszéltük, nincs harag, töröltük egymás számát.
2020. nov. 20. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
33%
Megbeszeltetek hogy torlitek egymas szamat? 😂 ne haragudj, de en azt erzem neked, hogy most probalod magad megerositeni, hogy a no a hulye, mert kicsit csorbitotta az egod. Visszautasitottak, el kell fogadni es tovabb lepni. Valoban tultoltad, ez nekem se szimpi, hogy 3 hete a talalkozora keszulunk, szerintem ez ilyen talalkozok azok, amiknek csalodas a vege. Ha 2 het alatt nem tudok valakivel talalkozni onnantol nem fogok vele foglalkozni. Valoszinuleg o is igy gondolja mint en, tetszen barmennyire is az illeto. Szorakozasnak gondolom.
2020. nov. 20. 15:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Végigolvastad? Írtam, hogy tudott róla, hogy csak 3 hét múlva tudunk találkozni, a kérdéseket is túltoltam, beláttam. Mi a bánatnak kellene a telefonszáma. Ha valaki zaklatja, ne rám gondoljon már először.
2020. nov. 20. 16:07
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ahány ház, annyi szokás. Én ha vendéget hívok meg magamhoz, mindig készülök minimum 1-2 féle (nem alkoholos) innivalóval (is), nem ráírogatok, mert erre a bevett udvarias válasz, hogy ugyan, miattam nem kell semmi. De nekem is vannak barátnőim, akik meghívnak magukhoz, aztán írnak, hogy amúgy csak víz van, kell-e valami. Hát most erre nyilván nem mondja az ember, hogy ja, menjé le kóláért, hanem visz magával amit inna.

Nem értem minek bonyolítottad, hogy rá írtál ilyen csipcsup dolog miatt, szerintem megreszkírozhattál volna egy üveg ásványvizet ha már áthívtad.

De valószínű nem ez a lekpotatás oka, azért annyira nem nagy cucc. Lehet beijedt a bortól, vagy más miatt ment el a kedve. Az nem tudom miért valid infó hogy a kutyájával él. Burkolt lenézés sugárzik ebből a mondatból, de akkor minek hívtad randira?

2020. nov. 20. 16:14
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

Ne aggódj kérdező, a 14-es kislányt amúgy se hívná randira senki sem, nem ér annyit.

Ami viszont veled történt, nos nem volt százas, ennyi ember itt meg csak nem tévedhet..

2020. nov. 20. 16:14
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Őszintén szólva kicsit ijesztő és túl figyelmes ez a részletes rákérdezés, túlszervezés. Valószínűleg izgultál. Viszont, ha igazán szeretett volna találkozni, akkor ez nem jelentett volna ekkora gondot számára. Így eléggé kifogásnak hat, hogy kihátrált. Ezt simán el lehetett volna intézni annyival, hogy megbeszéli veled, hogy nem kell ennyire rágörcsölni. :)
2020. nov. 20. 16:38
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Régebben egy helyen dolgoztatok, de sose beszéltetek. Lehet ennek is meg van az oka, meg alapból nem voltál szimpi a csajnak, aztán ráírtál és gondolta ad egy esélyt, de aztán elijesztetted a túl bonyolítással.
2020. nov. 20. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit irritáló a túl sok részlet egyeztetése. Oké, kérdezd meg hogy van-e étel allergiája vagy iszik-e alkoholt, de ne kérdezz meg tőle mindent. Olyan lehangoló. Annyira nehéz lenne venni egy flakon ásványvizet meg egy citromot csak úgy, meg berakni pár jégkockát a fagyasztóba? Ezekkel kb bármilyen alap italt el lehet készíteni, és mégsem játszod a három éves Pistikét. Így határozottak és szervezettnek tűntél volna.
2020. nov. 20. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!