Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlzásokba estem vagy ő reagálja túl a randira készülést?
Szerintem ahány ház, annyi szokás. Én ha vendéget hívok meg magamhoz, mindig készülök minimum 1-2 féle (nem alkoholos) innivalóval (is), nem ráírogatok, mert erre a bevett udvarias válasz, hogy ugyan, miattam nem kell semmi. De nekem is vannak barátnőim, akik meghívnak magukhoz, aztán írnak, hogy amúgy csak víz van, kell-e valami. Hát most erre nyilván nem mondja az ember, hogy ja, menjé le kóláért, hanem visz magával amit inna.
Nem értem minek bonyolítottad, hogy rá írtál ilyen csipcsup dolog miatt, szerintem megreszkírozhattál volna egy üveg ásványvizet ha már áthívtad.
De valószínű nem ez a lekpotatás oka, azért annyira nem nagy cucc. Lehet beijedt a bortól, vagy más miatt ment el a kedve. Az nem tudom miért valid infó hogy a kutyájával él. Burkolt lenézés sugárzik ebből a mondatból, de akkor minek hívtad randira?
Ne aggódj kérdező, a 14-es kislányt amúgy se hívná randira senki sem, nem ér annyit.
Ami viszont veled történt, nos nem volt százas, ennyi ember itt meg csak nem tévedhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!