Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim túlzásokba esik. Mit csináljak vele? Szakítanom kéne?
Talán jót tenne egy kis szünet, ahol lehet hogy te is tisztábban fogod látni a dolgokat, neki pedig van esélye észrevenni, hogy amit csinál, az nem vezet jóra, és hogy változzon meg.
Viszont szerintem, bár nem szoktam nem adni esélyt az embereknek, de azt mondom, nincs sok esélye hogy megváltozik, az ilyen embertől pedig, aki érzelmi zsarolásokkal teszi tönkre az életed, jobb távol maradni!!
szerintem igen.
pasiként nekem az az érzésem, hogy ő akar kilépni a kapcsolatból, de persze "könyebb", ha te mondod ki. Akkor ő jó ember és sajnálhatja magágát, meg utálhat téged.
nem feltétlenül van igazam, de abból amit leírtál nekem ez jutott eszembe.
Ha igazán szeretne, nem csinálná ezt veled! Ha féltékeny (tehát elvileg szeret), akkor miért sérteget? Szerintem ez bunkóság!- Már bocsi.
Ne tedd tönkre a fiatalságodat, találsz te sokkal jobbat is ennél a pasinál- ja, és ne hidd, hogy megváltozik, mert nem fog (ezt tapasztalatból mondom...)
Az előző válaszadónak is igaza lehet, ez már nem szerelem, és tényleg könnyebb sértegetni a másikat mint őszintén megbeszélni ha valami baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!