Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Elvárás hogy egy férfi értsen a barkácsoláshoz?
Tehát tudjon mondjuk glettelni, gipszkartonozni, különböző szerelési/felújítási munkálatokat elvégezni?
A héten találkoztam egy csajjal, elkezdte nekem magyarázni hogy számára az az ember nem is férfi akinek nincs otthon legalább egy fúrója...
Mondjuk nem hiszem hogy attól lesz valaki férfi hogy tud ablakot berakni vagy tetőt fedni, de nem vagyunk egyformák.
Sztm férfias, de nem ettől lesz valaki az, nem feltétel nálam. Mondom ezt úgy, hogy nekem van itthon fúró és gletteltem is már.
N
Nem elvárás. Gletteléshez, gipszkartonozáshoz nem értek, de fúrni én is tudok. Sőt, az álmom, hogy legyen egy különálló kis fűthető műhelyem, mert szeretek ékszereket csinálni, amihez kéne a famegmunkálás, meg vákuumkamra, és egy profibb polírozó, mint ami jelenleg van.
Szóval én szívesen foglalkozom ilyesmivel. De párom is, viszont nem lenne kevésbé férfias a szememben, ha nem értene ezekhez.
Éjjel még az volt a fontos hogy a férfi egy áruházban verekedjen , hajnalban meg már furjon :)
Ennyi mindent megtanulni kész őrület :)
" és nekem kellett megmutatni neki, hogyan kell bekapcsolni a fűnyírót, a sövényvágót"
És? Miért kéne ezeket valakinek használni tudni, aki lakásban él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!