Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a tudtára adtam neki, hogy bejön nekem pl. szemezéssel. Mit csináljak még?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akit "ismerek" már vagy 1,5 éve illetve csak köszönünk egymásnak. Mostanában szoktunk váltani egy-két szót ha találkozunk. Már úgymond a tudtára adtam neki hogy bejön nekem pl. szemezés. Meg az ő cselekedeteiből is az jön le hogy én is bejövök neki. Csak nem lép:S Mit csináljak? Nem akarok elé állni hogy figyelj tetszel nekem... stb bizonyos okok miatt:S de akkor még mit csináljak hogy összejöjjünk?2008. nov. 29. 21:21
2/3 anonim válasza:
"Nem akarok elé állni hogy figyelj tetszel nekem..."
Pedig ez lenne a legegyszerűbb. Sajnos vagyunk egy páran fiúk, akik nem értünk az apró célzásokból, virágnyelvből.
Viszont van olyan nőismerősöm, akiről tudom, hogy úgy jött össze a párjával, hogy egyszer nagy bátorságot vett és azt mondta, hogy "figyelj, tetszel nekem". Persze alap ismeretség már megvolt, de az nálad is megvan úgylátom.
Szóval próba cseresznye. Elvégre mit veszíthetsz? És mit nyerhetsz?
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok!!!:S figyi kérd meg bnődet h menjen oda hozzá és mondja el a pasinak h ennek meg ennek bejössz!!!és ha moslyog akkor máris 1 lépéssel elöbb vagy!!!!:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!