Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha csak nálad lennétek folyton és a másik fél lakásába sose mennétek? Mert pl: nem is hív el, vagy szégyenli?
Úgy soha, hogy már hónapok óta ismerjük egymást és egyszer sem? Az igen. Mintha valami rejtegetni valója lenne.
De ha már voltam nála, akkor nem zavar ha 90%-ban nálam vagyunk. Nekem az még kényelmes is.
Abszolút gyanús jel.
Pl. férfinél lehet, hogy valójában nős és családja van. Csak előtted hazudja magát függetlennek.
Hááát, ha lakótárssal akkor annak lehet oka a bizarr/bunkó/weirdo lakótárs jelenléte. Pl. elég rossz egy randi, ha közben odaül közétek egy ilyesmi fazon: [link]
De ha egyedül is él, lehet szégyelli a körülményeit. Én sem biztos, hogy meghívnám azt akivel randiznék adott esetben, mert eléggé rosszul érezném magam attól, hogy a lakásom berendezése szerény - nem koszos, nem romos, csak szegény. És a legtöbb dolgom (ami nem számítástechnika vagy ilyesmi) régi. Én szeretem ezeket a cuccokat, de mások számára ezek "ócskaságok" csak. De lehet az ő lakása romos vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!