Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a legelején mindennel elhalmozott, amíg nem jöttünk össze, most mióta járunk sehol semmi figyelmesség? Bövebben
Első randijainkon mindig étterembe vitt, csokit, chipset hozott nekem. Utána összejöttünk, és azóta semmi. Csak filmezünk itthon. Azóta minden kiadást, kajarendelést én fizettem, ebédet főzök neki, reggeli-vacsora, volt már mikor sütit sütöttem.
Csak azért volt az elején az a figyelmesség, mert még nem kapott meg? Most meg úgy érzem kedvel nagyon is, de egyáltalán nem törekszik már.
Azt meg így nyiltan nem kérdezhetem meg, hogy de miért nem hozol már nekem csokit, vagy miért nem fizetsz te ha kaját rendelünk? Mert csak nálam vagyunk, akkor én is úgy vagyok vele, hogy ne a vendég fizessen...
Es ha nem veszi eszre vagy nem akarja észre venni? En siman leulnek vele ennyi ido utan h szivem mostanában csak nalunk vagyunk, tudnank valamiben megegyezni a koltsegek tekinteteben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!