Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom a legelején mindenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a legelején mindennel elhalmozott, amíg nem jöttünk össze, most mióta járunk sehol semmi figyelmesség? Bövebben

Figyelt kérdés

Első randijainkon mindig étterembe vitt, csokit, chipset hozott nekem. Utána összejöttünk, és azóta semmi. Csak filmezünk itthon. Azóta minden kiadást, kajarendelést én fizettem, ebédet főzök neki, reggeli-vacsora, volt már mikor sütit sütöttem.

Csak azért volt az elején az a figyelmesség, mert még nem kapott meg? Most meg úgy érzem kedvel nagyon is, de egyáltalán nem törekszik már.

Azt meg így nyiltan nem kérdezhetem meg, hogy de miért nem hozol már nekem csokit, vagy miért nem fizetsz te ha kaját rendelünk? Mert csak nálam vagyunk, akkor én is úgy vagyok vele, hogy ne a vendég fizessen...

2020. nov. 16. 10:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos ez veszett ügy, én legalábbis kiábrándulnék egy életre egy olyan emberből, akire úgy kell rászólni, hogy ugyan nyissa már ki a pénztárcáját, ha már folyton én etetem és kb. nálam lakik.

Bocsánat, én azokat a válaszolókat sem értem, akik felhánytorgatják, hogy a férfi meghívta a nőt étterembe, és ezért a nőnek most kb. el kell tartania a férfit. Nevetséges. Én nőként a barátnőimet meghívom étterembe csak úgy, mert szeretem őket és örülök, hogy vannak az életemben. Férfiként lesülne a bőr a képemről, ha a nőm kontójára zabálnék egyfolytában és fogyasztanám a vizet meg az áramot és ezt nem viszonzom semmivel.

Egy beszélgetést megér, de én sokat nem várnék tőle a helyedben. Jómodorra a szüleinek kellett volna tanítania, nem neked.

2020. nov. 16. 12:16
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Sztem meg nyisd ki a szád ha problémád van.

Mondd meg neki, hogy egy kis figyelmességnek, ajándéknak mennyire örülnél.

És amikor hoz neked, akkor látványosan örülj neki.

Te is lepd meg néha, apróságokkal, vagy akár olyan dologgal amit te készítesz.

A fizetés, kajarendelés ettől tök független dolog. Beszéljétek át a pénzügyeket, hogy az nem fair, hogy mindig te fizetsz. Osszátok el felesbe. Ha kell, számold össze és hónap végén nyújtsd be a számlát. Ez így igazságos.

2020. nov. 16. 12:54
 23/32 anonim ***** válasza:
97%

Ha ilyen miatt szólni kell, az már rég rossz. Tisztában van vele a csávó, hogy kihasználja a kérdezőt és addig fogja ezt kiélvezni, amíg a nő engedi neki. Nem kell it semmiről elbeszélgetni, ki kell rakni és kész.

A férfi válaszadók válaszaiból pedig egyértelműen kitűnik pont az a magyaros spúrság, amit említettem. Gusztustalan és férfiatlan. Jóhogynem azért, mert egyszer fizetett neked egy 4 ezer forintos menüt az étteremben, cserébe te tartsd el meg istenként tiszteld. Pofám leszakad🤣Vannak nők, akik autót kapnak csak úgy ajándékba, te meg érd be ennyivel.

2020. nov. 16. 13:07
 24/32 anonim ***** válasza:
5%

"Vannak nők, akik autót kapnak csak úgy ajándékba"

Ez viszont igazságos és rendben van?

Mert odáig jogos, hogy amit a kérdező barátja tesz az helytelen. Az. Nincs vita benne, én is így gondolom. Viszont ez a "fordított nemekkel viszont rendben lenne" dolog már elég igazságtalan. Főleg, hogy sok helyen tényleg teljesen elfogadottnak számít...

2020. nov. 16. 13:12
 25/32 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy ezt magától kéne hogy észre vegye, meg hogy figyelmesebb legyen. 2 hónap után szólni szerintem már régen rossz.

Csak szeretnék valami olyan megjegyzést/utalást elszórni, hogy észreveszi-e magát, vagy valahogy máshogy viselkedni. Mit kéne máshogy csináljak? Persze ha nem esik le neki, akkor nem próbálkozok ezzel a kapcsolattal.

De nem akarok olyan "papucs" barátot, akinek nincs saját gondolata/ötlete/mindent a szájába kell rágni, hogy mit hogy csináljon.

2020. nov. 16. 13:44
 26/32 anonim ***** válasza:

22 vagyok: sztem meg fontos h a két dologt elkülönítsük egymástól.

Van az hogy a csávó túl skót és anyagilag kihasznál. Ez egyértelműen rossz és beszélgetéssel emgoldható. De azért ne várd már el tőle h magától megváltozzon. Érted, lehet hogy 18 évig ezt a nevelést kapta, nagyszülők pl. szinte minden családban híresen spúrak, meg is látszik a nyugdíjasokon, akik 100km-et utaznak mert 100 Ft-al olcsóbb a farhát.

Ez olyan beidegződés mint másnál h mennyire szokott takarítani, sztem ez magától nem változik meg, közösen kell kompromisszumokat hozni és kialakítania szabályokat.

Ismerkedés fázisban ez azért ne derül ki mert egyrészt erre nevelik a férfiakat (udvariasság = nő átverése) plusz a hálivúdi filmekben is ezt látja már 4 éves korától kezdve. Hogy akkor kap meg egy nőt ha meghívja egy drága kajára.

Figyelmesség, ajándékozgatás megint egy más dolog. Ne hidd azt hogy ez a legtöbb férfinél alap. Hány csaj van aki pl. virágot kap gyakran a barátjától? Ha neked erre kifejezetten szükséged van, jelezd. Vagy keress egy igazi hősszerelmes romantikus férfit (nem sok van belőle).

2020. nov. 16. 15:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoztam még ilyennel. Ha állandóan nálam voltunk, akkor alap volt, hogy hoznak kaját, mert mégiscsak itt fogyasztották az áramot, vizet.. Nem értelek kérdező. Ne legyél ilyen tutyimutyi, határozottan meg kell mondani.
2020. nov. 16. 16:36
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, annyira nincs jelentkező, hogy ráfanyalodsz erre a sz*rra?
2020. nov. 17. 08:41
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Mit képzelsz magadról? Nem vagy te isten hogy áldozatot kelljen neked bemutatni. Te se vettél neki semmit. Kis éhenkórász.
2020. nov. 17. 09:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
De vett, egy csomó kaját.
2020. nov. 17. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!