Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan erjem el, hogy jarjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el, hogy jarjon velem?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok`.A fiu aki tetszik` nkm` velem egyidos :) regebben nagyon joban voltunk,mas iskolaba jart de atiratkozott abba amikben en vagyok`! Soikat beslzgettunk es talakoztunk :) de manapsag mar a koszonni sem nagyon koszon` nkm` ha lat :) es hallotam olyanokat hogy le is tagad! Miert van az hogy Neten midnig olyan jol elvagyunk eloben pedig :-?? mitnha nem si ismernenk` egymast?!

En nagyon szeretnek evel a fiuval oszejonni` ;))

es kerlek szepen benneteket hogy olyan` valaszokat adjatok amik ebben segitenek!

A srac miatt tobb komfliktusom is volt masokkal` :(

PL: megakart verni a volt baratnoje...:-<

varom a valaszokat elore is koszii :X:X:*:*

2008. nov. 29. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:

sziia

hogy nézzel kii??

am lehet hogy nem akar beégni a haverjai előtt..azért nem köszön vagy máár nem érdekled..

2008. nov. 29. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Hello` :) hath ha gondoljatok es elmondjatok h` lehet kepet kudleni kuldok szivesen magamrol egy kepet es utanna mongyatok meg h` az a baj vlm h jo vagy rosz csaj vagyok! :)
2008. nov. 29. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
oké küldj:) és megmondom mien vagy!
2008. nov. 29. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Feltöltesz egy oldalra (extra.hu vagy kepfeltoltes.hu) képet, és idelinkeled.
2008. nov. 29. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:

A helyesirasod katasztrofa, ezeket a szavakat igy kell irnod:

rossz

megmondjatok

hogyan

Szerintem a pasi ketszinu lehet, egy jellemtelen srac, es nem kellesz neki, ennyi.

2008. nov. 29. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem te írtad az Állatok/Madarak kategóriába ugyan ezt a kérdést? Az az emberke is az "nkm" kifejezést használta a nekem helyett.
2008. nov. 30. 00:03
 7/10 A kérdező kommentje:

/:)/:) itt nem h segitenetek meg kritizaltok /:) _)_

nem teccik` ne valaszoljatok ;) yha yah` nem tok` helyesen irni v inkabb ti vagytok a looserek` es ti nem tudtok :)))))) na m1 _____csa`___

2008. nov. 30. 10:37
 8/10 anonim válasza:

Hello:)

En is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok:(

Eddig nagyon joba voltam a sraccal,de egy ideje mar nem is koszon nekem:( mintha nem is ismerne.

En megprobalom kerulni a tarsasagat,bar nem mindig ojan konnyu.

2008. nov. 30. 10:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Toltottem fel magamrol kepeket :) , hogy nezzetek meg hogy nezek ki` :) Kerlek legytek oszintek :) es bocsii` az elozo`` kommentemert :) puszii:*:*:X

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az oszes linket be copy-ztam ide, mivel nem tudom hogy melyken tudtok megnezni :D :)

2008. nov. 30. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
nem vagy csúnya lány ez bisztos!!!:]
2008. nov. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!