Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el, hogy jarjon velem?
17 eves lany vagyok`.A fiu aki tetszik` nkm` velem egyidos :) regebben nagyon joban voltunk,mas iskolaba jart de atiratkozott abba amikben en vagyok`! Soikat beslzgettunk es talakoztunk :) de manapsag mar a koszonni sem nagyon koszon` nkm` ha lat :) es hallotam olyanokat hogy le is tagad! Miert van az hogy Neten midnig olyan jol elvagyunk eloben pedig :-?? mitnha nem si ismernenk` egymast?!
En nagyon szeretnek evel a fiuval oszejonni` ;))
es kerlek szepen benneteket hogy olyan` valaszokat adjatok amik ebben segitenek!
A srac miatt tobb komfliktusom is volt masokkal` :(
PL: megakart verni a volt baratnoje...:-<
varom a valaszokat elore is koszii :X:X:*:*
sziia
hogy nézzel kii??
am lehet hogy nem akar beégni a haverjai előtt..azért nem köszön vagy máár nem érdekled..
A helyesirasod katasztrofa, ezeket a szavakat igy kell irnod:
rossz
megmondjatok
hogyan
Szerintem a pasi ketszinu lehet, egy jellemtelen srac, es nem kellesz neki, ennyi.
/:)/:) itt nem h segitenetek meg kritizaltok /:) _)_
nem teccik` ne valaszoljatok ;) yha yah` nem tok` helyesen irni v inkabb ti vagytok a looserek` es ti nem tudtok :)))))) na m1 _____csa`___
Hello:)
En is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok:(
Eddig nagyon joba voltam a sraccal,de egy ideje mar nem is koszon nekem:( mintha nem is ismerne.
En megprobalom kerulni a tarsasagat,bar nem mindig ojan konnyu.
Toltottem fel magamrol kepeket :) , hogy nezzetek meg hogy nezek ki` :) Kerlek legytek oszintek :) es bocsii` az elozo`` kommentemert :) puszii:*:*:X
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
Az oszes linket be copy-ztam ide, mivel nem tudom hogy melyken tudtok megnezni :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!