Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a láyt hogy járjon velem?
Aszt hiszem hogy nincs mit hozzáfűznöm xD
Idézet xD:Szép dolog a szerelem mi,kisapám. By:Alekosz
Vigyázz a láyokkal. Egy ősi népcsoportból fejlődtek ki, majd az évek során kicsit tisztultak, majd mutálódtak a fajtabeliekkel és így átváltoztak állatokká. Szerintem inkább félni kéne, mintsem megkérni, hogy járjon veled.
Viccet félretéve megkérdezed tőle egyenes és rizsamentes szöveggel : Szeretnék veled járni, te benne lennél?
Ennyi az egész, na sok sikert és vigyázz a láyokkal.
Hát egy este hazakiséred és mondod hogy "Figyelj szeretnék kérdezni valamit,nem járnál veelm?" vagy hasonló ha a szöveggelvan baj segithetek akár skypon vagy msn-en :)Jah és én is birom a Való világot:)
14/L
Ha elém bármelyik pasim így állt volna elém, hogy "akarsz-e velem járni", akkor dobtam volna azonnal!
Ha tetszettem nekik udvaroltak (eleinte rengeteg dumcsi, majd mentünk programokra) és összemelegedtünk:) Kézfogás, csók stb. Nem kérdezte egyik sem, a helyzet hozta magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!