Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira elvinnétek a lányt csigázni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 13:54
11/21 anonim válasza:
De miért jó egy erdőből összeszedni a csigákat? hagy éljenek már a természetbe.
12/21 anonim válasza:
nem akarlak megsérteni, de én utoljára kb. 8 éves koromba "randiztam" így utoljára lánnyal
14/21 anonim válasza:
Sok csajt tudtál már befűzni csigázni? :D
15/21 anonim válasza:
én lehet, hogy elmennék csigázni...mondjuk attól is függ, hogy ikvel. :D
15/l
16/21 anonim válasza:
Én nem mennék el veled, az biztos. :D
17/21 Funktasztikus válasza:
kérdező te nagyon beteg lehetsz már bocsi..XD deh a csaj pont a nyálkás csigát fogja neked szedegetni:Dmih "romantikus"XD
18/21 A kérdező kommentje:
bekönnyeztem. :'D
xDDD
2010. aug. 10. 20:17
19/21 anonim válasza:
cigó vagy? bazzeg :D
Fogj egy zsákot te viszed a zsákot a csigával plussz gyűjtünk tüzifát is:)
Kell télre.
20/21 A kérdező kommentje:
nem vok cigó, csak szeretek mókázni. :D amm ez a fagyűjtés nem is olyan rossz ötlet.XD
2010. aug. 10. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!