Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál erről a reakcióról? Túllőttem a célon?
Megismerkedtünk egy társkeresőn. Azt mondta, komolyan érdeklem. Viszont mostanában kimaradozott a napi privát üzenetváltásban, mert állítólag elfoglalt.
Megírtam neki, hogy nagyon zavar és bánt, hogy azt állítja elfoglalt, rám nincs minden nap ideje, de ennek ellenére minden nap online látom ott ahol megismerkedtünk, mert arra meg van. Erre fogta és törölte magát. Bár nem válaszolt a privát üzenetemre, de ezt reagálta. Ez milyen reakció?
Amúgy tegnap azt is megírtam neki, hogy én annyira hittem a kettőnk kapcsolatában, hogy amióta ismerkedünk még a képem is levettem és nekem nagyon rosszul esik, hogy minden este azt látom keresgél, mert nem keresgélne, ha tudná, hogy én vagyok a számára megfelelő, ahogy azt mindig állítja. És neki ez fordított esetben, hogy esne, ha vkitől Ő látná ezt a viselkedést, hogy szia elfoglalt vagyok, ezért nem tudok minden nap írni, de a társkeresőn minden nap fent pihenek? Én nem beszélek mással amióta őt ismerem, de amikor így nem jelentkezett mondjuk egy napig, hallgattam a női megérzésemre és felmentem megnézni őt és mindig ott láttam este. Szerintetek rosszul tettem, hogy ezt írtam? Tudom, hogy hülyeség lojálisnak lenni valakihez, akivel még nem taliztatok, de én úgy éreztem, hogy ezt kell és ezt is szeretném tenni. Az Ő reakciójából mire következtettek? Igaz mi nem vagyunk egy pár, meg nem várhatom el, hogy mindenki úgy gondolkodjon, mint én, de akkoris bántott és le kellett írnom neki, hogy nagyon rossz érzés ez.
Én ehez annyit fűznék hozzá, hogy a badoo nagyon sokszor azt jelezte anno, hogy elérhető vagyok, miközben órák óta rá se néztem.
Én is ott ismertem meg a párom, sokat beszélgettünk, terveztük a találkozót ami a távolság miatt nem is jött össze olyan könnyen. Sokszor unalmamban mikor nem írt egy ideig én is nézegettem mikor volt fent utoljára, de soha nem tettem szóvá neki, hogy láttam aktív voltál és nem írtál... Mert pont az ismerkedésünk elején ecsetelte, hogy megismerkedett egy lánnyal aki közel lakott hozzá, összefutottak másnap 1 órára, nem beszéltek meg semmit, hogy lesz e következő találkozó e vagy bármi, de másnap a csaj már neki esett, hogy látta online a badoon és mekkorát csalódott benne, hogy a találkozójuk után még mindig a badoot nyomja és örülne ha letörölné magát. Aztán mondta a párom, hogy azonnal el is hajtotta a csajt mert, hogy őt senki ne kérje számon úgy, hogy közük nincs egymáshoz és még kapcsolatról szó sem volt...
Szóval ilyen szempontból én biztos nem próbálnám "elijeszteni" már a legelején úgy, hogy még együtt sem vagytok... Tehát semmi közöd hozzá mit csinál. Egyelőre nem vagy megcsalva sem átbaszva se semmi.
Illetve mikor már a párommal végre találkoztunk és kimondtuk, hogy együtt vagyunk, mellettem törölte le magát a badoorol, de előtte megmutatott pár vicces beszélgetést más lányokkal, természetesen a listában én is ott voltam, és a badoo azt jelezte éppen aktív vagyok! Úgy, hogy akkor már legalább 2 napja biztosan meg sem nyitottam! Szóval csalóka..
Én nem erre alapoznék.
De nyilván neked kell érezni mennyire őszinte veled.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!