Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja a randizásaitokat a covid?
Közel semennyire. Beülős helyekre ugyanúgy el lehet menni, de csak 11-ig lehet ott lenni. Magyarul a randi is kicsit korábban kezdődik így, hogy tudjunk elég időt együtt tölteni a randi alatt, amennyit én szeretek. Ezen kívül a 19-huszonpár éves csajoknál, akik még otthon laknak néha előfordul, hogy nem engedik el a szüleik őket, vagy ők maguk nem akarnak találkozni a vírushelyzet miatt mostanában. De még ez is elég ritka. Tavasszal is csak 2 ilyen csaj volt, most eddig 1.
26/F
3-asnak: Mi az, hogy neked már lőttek?! Én 34 évesen találtam meg a számomra tökéletes, igazi nőt, aki ráadásul 3 évvel idősebb is nálam. Évek óta együtt vagyunk, rengeteg helyre járunk, éjszakázunk, bulizunk, kettesben is, barátokkal is, így a 40-hez közel újra a 20-as éveinket éljük.
Tessék csak összekapni magadat és barátnőt szerezni és nem azt hajtogatni, hogy neked már lőttek!
Én qrvázni jártam - nem szeretnék banszámla piócát tartani.
A rosszlányoknak egy kicsit csökkent a forgalom, emiatt mostanság könnyebb szabad időponthoz jutni. Mondanám, hogy a lányok odaadóbbak, mert meg akarják fogni a vendégeket, de erre a COVID előtt is csak nagyon ritka esetben volt panasz.
Szóval a COVID a qrvázást sehogy sem befolyásolja.
Kérdező azért itt ezzel a kérdésfeltevéssel eléggé ráb@*sztál :D
Nézd meg ez az oldal milyen férfiak gyűjtőhelye többnyire. Hát nem azoké, akiknek normális kapcsolata, viszonya van a nőkhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!