Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkalmi randizgatás? Szex....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi randizgatás? Szex. Szerintetek helyes?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok. Volt 2 hosszabb kapcsolatom. 3 és 4 év. Sajnos csak a háziasszonyt látták bennem nem a nőt. Most volt egy rövid 4 hónapos. Jó volt ,de megijedt a kötöttségektől és elhagyott váratlanul. 21 éves volt fiatalabb. Megismertem az interneten egy szimpatikus 21 éves férfit. Találkoztunk nagyon volt kémia. Csók stb. Aztán elmondta,hogy jelenleg nem áll készen kapcsolatra és nem fogad hűséget. Belementem én ,aki az ilyet mindíg elítélte,olyan jó vele. Nőnek érzem magam és nem érzéketlen ez részemről. Szerintetek van rá esély,hogy érezni fog irántam? Olyan gyengéd. 2 óráig beszélgetünk és,utána jön a szexualitás. Vigyáz rám. Utána ölel,simogat. Nagyon férfi. Nem akarom ringatni magam semmibe,de ez így most nagyon jó.

23/nő (november2.-ától 24:D)

2020. okt. 30. 20:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%
A skorpió nők vadászok, nem ilyen kis mimózák :D
2020. nov. 2. 00:27
 22/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó miből gondolod,hogy mimóza vagyok? Nagyon jót nevettem ezen. :D Amúgy tényleg érzékeny vagyok.
2020. nov. 2. 07:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Na ugye.
2020. nov. 2. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!