Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkalmi randizgatás? Szex....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi randizgatás? Szex. Szerintetek helyes?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok. Volt 2 hosszabb kapcsolatom. 3 és 4 év. Sajnos csak a háziasszonyt látták bennem nem a nőt. Most volt egy rövid 4 hónapos. Jó volt ,de megijedt a kötöttségektől és elhagyott váratlanul. 21 éves volt fiatalabb. Megismertem az interneten egy szimpatikus 21 éves férfit. Találkoztunk nagyon volt kémia. Csók stb. Aztán elmondta,hogy jelenleg nem áll készen kapcsolatra és nem fogad hűséget. Belementem én ,aki az ilyet mindíg elítélte,olyan jó vele. Nőnek érzem magam és nem érzéketlen ez részemről. Szerintetek van rá esély,hogy érezni fog irántam? Olyan gyengéd. 2 óráig beszélgetünk és,utána jön a szexualitás. Vigyáz rám. Utána ölel,simogat. Nagyon férfi. Nem akarom ringatni magam semmibe,de ez így most nagyon jó.

23/nő (november2.-ától 24:D)

2020. okt. 30. 20:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

anonim:

Köszönöm a válaszod. :) Jó ilyet is olvasni

Férfi szemszögből!

The Perfect Enemy: Az érintése,a kisugárzása,ahogy ölel,csókol,beszél. A FÉRFI!

2020. okt. 30. 21:20
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

A leírtak alapján talán ilyesmi lehet a szerelemnek hitt első látásra meglévő vonzalom/kémia.

Köszönöm a válaszod.

2020. okt. 30. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ez nagyrészt töled függ.. Te milyen hatassal vagy a ffi-re. Hiába mondja hogy ő nem szeretne tartósat..te tudod iranyítani ha ügyes vagy! Meghozzá első helyen a szex áll.Ha jó vagy az ágyba le sem tudod rázni. A nö irányit ilyen téren. Lehet kivétel..mégpedig a karakter. Van akivel barmit csinalsz van benne egy vadász ösztön..mindig kell neki egy másik. Ha te belezugsz es ezzel találkozol akkor az lehet veszélyes. Ha ezt erzed akkor csak kalandnak fogd fel, masképp sérülni fogsz. A szex után a többit csak idövel tapasztalja ki az ember, de a 100% bizalom az csak hosszú idő után tud kialakulni, vagy akkor sem. Az igazi az a szexen is túl kell hogy nyúljon, de a szex az első.
2020. okt. 31. 13:31
 14/23 Noren1989 ***** válasza:
39%
13as, inkàbb maradtàl volna otthon. Màr megbocsàss, de ennyi faszsàgot rég hordott össze a szél.
2020. okt. 31. 14:08
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as igyekszem. Irányítani. Meghallgatni bátorítani :)
2020. okt. 31. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Én azt mondom, hogy ha most jól működik a dolog, akkor mindenképp használd ki és élj a lehetőséggel.

Tudod, nagyon sokan vagyunk, akik éveket várunk arra, hogy valakivel meglegyen a megfelelő kémia, és az a bizonyos szikra.

Sőt. Sokan egész életükben sem találják meg.

Ha neked ez most nagyon jó, akkor élj vele. Ki tudja mikor találsz legközelebb ilyet.

Nagyon fontos egy nő életében, hogy NŐ lehessen valaki mellett. Nagybetüs NŐ.

Senki nem akar csak konyhalány lenni, meg állandóan csak takarítani.

Karinthy ezt mondta:

Ha ülök a dolgozó szobámban, és belép hozzám egy nő, akkor én fèrfi leszek.

De hogy mennyire leszek férfi, az attól függ, hogy az a nő, mennyire lesz velem Nő.

Vigyàzz magadra. Üdv. Tamás.

2020. okt. 31. 20:29
 17/23 A kérdező kommentje:
Kedves Tamás! Nagyon meghatottak a szavaid.Nagyon szívhez szóló.Félek,hogy ő nem fogja abba hagyni a vadászást,de olyan jó vele az együtt töltött idő. Igazi férfi én pedig igazi nő vagyok mellette.
2020. nov. 1. 18:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Ez ide érzelmileg illő verssel szólnék hozzá:

Sztyepan Scsipacsov: Tévedsz

Tévedsz, hogyha azt hiszed a szerelem csak játék

Vagy lobogó fáklya, mely az ujjaidra ráég.

Együtt ülni, kéz a kézben, a kispadon este,

Sétálni a patak partján csillagokat lesve

Kedveseddel szombaton vígan táncba menni...

Tévedsz, hogyha azt hiszed a szerelem csak ennyi.

Nagy dolog a szerelem és hogy múlnak az évek

Még nagyobb lesz, meleg kendő, úgy betakar téged

Erő elszáll, szépség hervad, jön az ősz, a tél is

Aki szeret, melletted lesz, megbecsül majd mégis

Az életet véges végig együtt kell leélni

Úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi

Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni

A szerelem dal, amelyet együtt kell megírni.

2020. nov. 1. 18:57
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Szia kedves kérdező.16 os vagyok. Örülök hogy tetszett amit írtam, nekem meg a te versikéd tetszik, kifogom írni innen mindenképp.

Nagyon aranyos lány lehetsz az biztos. Remélem egyszer engem is megajándékoz az Isten egy ilyennel, mert most jelen pillanatban én is társat keresek.

Légy jó drága.

De csak a hálószoba ajtajáig.😄

2020. nov. 1. 20:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Minden jót kívánok! :)
2020. nov. 1. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!