Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem zavar, ha a pasitok ilyeneket mond társaságban?
19 éves lány vagyok. Most kezdek ismerkedni a "barátommal", bár még hivatalosan nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Olyan fiút "keresek", szeretnék magamnak, aki meg tud nevettetni, szeret, megbecsül, és elismeri mindenki előtt, hogy neki milyen jó nője van(:. Sajnos úgy látszik az élet most sem ezt adja nekem.. mert pár napja, mikor találkoztunk, olyanokat nyögött be a fiúhaverjai előtt, hogy: "láttam egy ku*vajó nőt az utcán, aki dinnyét árult, egyrészes ruha volt rajta, de akkora mellei voltak:o...satöbbi-satöbbi " :ssss (rosszul esett, mert nem tartom magam csúnya nőnek, és a melleim is elég jók:D:))
Lányok ti hogyan tűritek az ilyen megszólalásokat, nem esik rosszul nektek, ha a pasitok más nőkért "rajong", mikor ti is szépek vagytok!! ?:o (a fiúk véleményét is szívesen meghallgatom!)
az uccsó egy gyökér:D
a többieknek köszönöm:)
majd elmesélem mivolt, de csak szombaton fogok vele találkozni, bulizni megyünk édeskettesben! :o xD
De ha kiesik a lányok után a szeme én kiherélem az tuti!!!!!!!!!:@@@ Utána meg otthagyom persze! :D Lehet, hogy most sokan hülyének néztek, de nem tehetek róla, én ilyen vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!