Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nem zavar, ha a pasitok ilyeneket mond társaságban?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Most kezdek ismerkedni a "barátommal", bár még hivatalosan nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Olyan fiút "keresek", szeretnék magamnak, aki meg tud nevettetni, szeret, megbecsül, és elismeri mindenki előtt, hogy neki milyen jó nője van(:. Sajnos úgy látszik az élet most sem ezt adja nekem.. mert pár napja, mikor találkoztunk, olyanokat nyögött be a fiúhaverjai előtt, hogy: "láttam egy ku*vajó nőt az utcán, aki dinnyét árult, egyrészes ruha volt rajta, de akkora mellei voltak:o...satöbbi-satöbbi " :ssss (rosszul esett, mert nem tartom magam csúnya nőnek, és a melleim is elég jók:D:))

Lányok ti hogyan tűritek az ilyen megszólalásokat, nem esik rosszul nektek, ha a pasitok más nőkért "rajong", mikor ti is szépek vagytok!! ?:o (a fiúk véleményét is szívesen meghallgatom!)

2010. aug. 9. 15:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mondj te is ilyeneket előtte persze pasikról ammit az egyik hozzá szóló mondot az szerintem tök jó, hogy milyen nagy lehet a farka stb. Próbáld meg aztán ha szol hogy zavarja akkor mondd meg neki na láttod szerinted akkor nekem milyen szar lehetet hogy te is ilyeneket mondtál előttem?
2010. aug. 9. 16:10
 12/24 A kérdező kommentje:
:) ezt kifogom próbálni! köszi;)
2010. aug. 9. 16:11
 13/24 A kérdező kommentje:

Jahh, azt kihagytam a story-ból, hogy olyanokat is mond, mikor haverjai is ott vannak, hogy: "jólvan, elmegyek boltba, addig kavarj a norbival!" :s

Ehhez mit szóltok??? :(

2010. aug. 9. 16:13
 14/24 anonim ***** válasza:
16:10 vagyok. nincs mit.
2010. aug. 9. 16:14
 15/24 anonim ***** válasza:
16:10 vok:D komcsin mondom de kedves. bár ez engem nem nagyon dühítene mert vissza szolnék hogy meg is fogom tenni ne félj köszike. persze nem tenném meg csak úgy poénbol.
2010. aug. 9. 16:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Marha egyszerű: keress egy normálisabb pasit. Nyilván fogsz olyat találni.
2010. aug. 9. 16:17
 17/24 anonim ***** válasza:

szerintem egy gyökér h ilyenekkel aláz téged

20f

2010. aug. 9. 16:19
 18/24 anonim ***** válasza:
már bocsi annak, aki azt írta, hogy ne várjunk "vakságot". Mellettem a párom ne nézzen vadul nőket az utcán. Legalábbis ne úgy, hogy én észrevegyem. Ha ilyet tesz, akkor én úgy otthagyom az utcán, hogy köpni nyelni nem tud és utána győzködhet a szerelméről, amig megbékélek. Tepert is ilyenkor értem rendesen. A párom is tudja, tiszteletben tartja! no persze ehhez hozzá tartozik, hogy mi egy négylábú-négykezű-kétfejű szörnyeteg vagyunk, vagyis egyek vagyunk :)
2010. aug. 9. 16:25
 19/24 A kérdező kommentje:
de jó nektek:) szeretnék már én is ilyet:):
2010. aug. 9. 16:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Majd modd meg mit csináltál.
2010. aug. 9. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!