Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legalkalmasabb helyszín es pillanat az elso csokra?
Figyelt kérdés
Nektek milyen helyszínek voltak a legjobb választások? Esetleg volt olyan, amit legközelebbre mar nem vallalnatok be?
Es mi a legjobb pillanat? Búcsúzáskor?
Ha van jo Sztoritok akkor meséljetek!;)
2020. okt. 25. 20:48
1/5 anonim válasza:
Nem választottam, csak úgy jött.
Vasútállomáson történt meg, sokáig utaztam együtt egy sráccal, egyszer ott maradtunk még egy kicsit beszélgetni és megtörtént. 1 évig voltunk utána még együtt, 17 éves voltam.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ott az a fontos, hogy kivel vagy nem? Vagy ilyen filmes sablon csókot akarsz?
3/5 anonim válasza:
De mindenképpen várd meg a tűzijátékot!
4/5 anonim válasza:
Ami nekem a legjobban tetszett az amikor egyedül voltunk sötétedéskor az edzésünk melletti focipályám
5/5 anonim válasza:
Ordogsarok, 8 sor utan, hajnali 4kor mikozben varjatok az ejszakai buszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!