Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pár nőnek miért okoz nehézséget magáról képet küldeni,akikkel társkeresőn ismerkedem?
Olyankor szoktam tőlük képet kérni,ha alig van róluk kép.
Ilyenkor kérek tőlük képet (cserébe én is küldök/küldenék magamról),de vannak akik felháborodnak,hogy kép kunyerálókkal nem foglalkoznak vagy csak szó nélkül lelépnek.
Volt olyan aki kép nélkül volt fent társkeresőn és azt mondta,hogy majd személyes talinál kiderül,hogy hogyan is néz ki. Mondom ez nem pálya nekem.
Ennyire baj,hogy tudni akarom kivel ismerkedem?
Nyilván ha neked fontos, hogy lásd mielőtt találkozol vele, akkor a képnélkülieknek minek írsz?
Ha meg egy - két kép alapján szimpatikus annyira, hogy írj neki. Akkor miért a több kép a fontosabb a személyes találkozó helyett?
#6 Egyetlen képem sem retusált, sminkelve sem vagyok rajtuk. Viszont nem vagyok fotogén, és nem tetszem saját magamnak 10 képből 9-en, és szerintem másnak sem. De ha az életben találkozunk,akkor több embernek is bejövök, nagyon is.
Vannak ilyen emberek, volt férjem is ilyen, ha társkeresőn láttam volna, simán átlapozok rajta, élőben meg tetszett. De soha, egyetlen jó kép sem készült róla.
Én se nagyon értem a problémádat. Van róla kép?
Minek még több?
Nincs róla kép? Ismerkedj olyanokkak akiknek van. Vagy élőbén, és akkor eleve nem kell kunyerálnod, mert egyből látod hogy "kivel ismerkedsz".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!