Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézeget? Tipp?
Volt egy faszi, akivel kétszer próbálkoztam. Elsőre idióta volt, ezért elküldtem. Aztán rám írt, hogy adjak egy második esélyt és sajnálja, nem akart megbántani. Adtam, azzal az eséllyel nem élt és akkor baromira pipa lettem, hogy húzta az időm és kiosztottam, erre letiltott, de előtte megírtam, hogy ezek után engem soha semmilyen formában ne keressen, a lapomra se nézzen. Most egy másik helyen meglátott és ő volt az első profillátogatóm. Nekem sem kellett több. Megírtam, hogy baszki nem voltam világos, hogy ne nézz, ne is írj rám soha semmilyen fórumon. Erre válaszolt, mintha az én hibám lenne, hogy ő nem élt a második esélyével?! Hát elhívott randira akkoriban, majd a randi napján felszívódott. És legyek kedves? Az ilyen minek nézeget egyáltalán? Ott volt a lehetősége és nem élt vele, akkor?
Szerencsére megismertem mást, de nagyon felhúzott megint. Végig ilyen óvodás volt. Letiltogatás stb a problémák megbeszélése helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!