Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért beszél úgy egy fiú egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél úgy egy fiú egy lánnyal, hogy közben jobbra-balra nézeget?

Figyelt kérdés
Csak éppen ha kérdez, akkor néz a lány szemébe!
2013. máj. 11. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
ideges...?
 2/10 A kérdező kommentje:
Mitől?
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nem! Csak nagyon koncentrál a mondanivalójára, és azért néz 1-1 pontot mereven (ami nem a lány arca)
2013. máj. 11. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Én régen egyáltalán nem tudtam szemkontaktust tartani, akkor volt, hogy mindig félrenéztem.
2013. máj. 11. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
A volt barátnőm egyszer feltette nekem a kérdést, hogy miért nem nézek folyamatosan a szemébe , hogy hazudok vagy ideges vagyok ezek....pedig csak gondolkodtam folyton, nem azon ,hogy mit mondjak neki hanem, hogy pl:"jajj faszom mennem kell dolgozni"
2013. máj. 11. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
fáj a nyaka.
2013. máj. 11. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szégyenlős, ideges, vagy nem mond igazat :)

Aki nem mond igazat, az általában szokta kerülni a szemkontaktust, addig, amíg átgondolja, hogy mit fog mondani.

2013. máj. 11. 00:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Kellemetlenül érzi magát.
2013. máj. 11. 00:26
 9/10 anonim válasza:
de az is lehet, hogy valami betegsége van... nekem egy unokatestvéremnek van ilyen betegséhe, nem tudom pontosan mi a neve, de az a lényege, hogy nem néz hosszasan emberek szemébe, sôtt kifejezetten kerüli, ami mások számára zavaró lehet, ám az illetô személyben van egy olyan érzés, hogy illetlenség vagy bármi más... (senki nem mondta/tanította neki, ezt ô érzi így- unokatestvérem mondta). úgyhogy ne legyen senkiben elôítélet! bármi baja lehet az illetô személynek... a legjobb, ha személyesen megkérdezed tôle, így minden félreértést elkerülhetsz :)
2013. máj. 11. 00:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző az az asperger szintdróma, én olvastam róla, asszem az a szemi kontakt kerülés.

Egyébként én sem rajongok annyira a beszélgető partner pofájába bámulni állandóan. Néha oda oda nézek rá, de nem szeretem állandóan a szemét bámulni. idegesít. Meg amúgyis ha valakivel beszélek, akkor mindig csinálok valamit közben. CSak ilyen kommunikációim vannak. Olyan hogy valakivel leülni konkrétan beszélgetni, olyan sohasem.

Ilyenkor ha csak mellékes a beszélgetés, akkor azért elmegy,hogy nem bámulod pofán.

Én zavarban vagyok, nem szeretek mások szemébe nézni. komplexusos vagyok kö keményen. Ez van. Zárkózott.

Meg valóban a szemkontaktus az eléggé lassítja, akadályozza a gondolkodást. Mert még arra is koncentrálni ,hogy oda bámulj, + a mondanivalóra, az már egyszerre elég "kellemetlen"

2013. máj. 11. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!