Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány nagyon nézeget ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány nagyon nézeget ez mit jelent?

Figyelt kérdés

1. kérdés:

Két napja vettem észre az iskolába hogy egy lány nagyon nézeget. Ez mit jelent? Akkor most tetszek neki?

2. kérdés:

Úgy néz ki hogy hétfőn megyünk pizzázni az egyik osztálytársammal. Szerinted el hívjam el a lányt?

2010. márc. 24. 18:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

persze hívd el!

de csak óvatosan :)

2010. márc. 24. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
Ismered? Beszéltél már vele? Ha igen, akkor elhívhatod.
2010. márc. 24. 18:17
 3/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenféle képpen kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve néha BESZÉLGETNI!!!

Így kérdezd és ha van, akor bejösz neki, NYERT ÜGYED VAN!

F/20

2010. márc. 24. 18:18
 4/23 A kérdező kommentje:
nem ismerem, nem beszéltem még vele!
2010. márc. 24. 18:18
 5/23 anonim ***** válasza:
Biztos tetszel neki,de én nem úgy hívnám el hogy ott van az egyik osztálytársam is.
2010. márc. 24. 18:19
 6/23 A kérdező kommentje:
vágom, akkor úgy lenne jobb ha csak ketten lennénk? nem tudjuk pontosan hogy hol van a pzzéria csak úgy nagyjából, és ha ezt mondanám neki: szia az osztálytársammal pizzázni szeretnénk de nem tudjuk hogy hol van, esetleg te tudod? és ha azt mondja hogy igen, akkor megkérdezem hogy ha van kedve akkor el jöhet velünk, így jó?
2010. márc. 24. 18:21
 7/23 anonim ***** válasza:
Jó,de mondjuk ha én lennék a lány,nem biztos,hogy elmennék,mert előbb talán kettesbe kéne találkozni,és utána majd mehettek haverokkal.
2010. márc. 24. 18:25
 8/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha randinak szánod a találkozót, akkor mindenképpen kettesben és ne legyen ott egy harmadik személy.
2010. márc. 24. 18:26
 9/23 anonim ***** válasza:
Sztem azért néz mert nagyon csúnya vagy és ilyen csúnya embert még nem látott
2010. márc. 24. 19:11
 10/23 anonim ***** válasza:
lehet hogy azért néz mert ronda vagy:D vagy mert valaki mondott rollad valami ciki dolgot neki :D am ha tetszesz neki és neked is bejön a csaj akk elöbb tallj vele és dumáljatok...lehet h f*szkalap és nincs is közös témátok...aztán meghívhatod pizzázni jah és ne legyél PAPUCS
2010. márc. 24. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!