Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány nagyon nézeget ez mit jelent?
Figyelt kérdés
1. kérdés:
Két napja vettem észre az iskolába hogy egy lány nagyon nézeget. Ez mit jelent? Akkor most tetszek neki?
2. kérdés:
Úgy néz ki hogy hétfőn megyünk pizzázni az egyik osztálytársammal. Szerinted el hívjam el a lányt?
2010. márc. 24. 18:15
21/23 anonim válasza:
19:07 vok
Érdekelne mert ismerős a szitud!
22/23 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok április 15.én leszek 17 és igen, debrecen közelében lakok!
ha sokáig nem szólítom meg akkor azt fogja hinni hogy félek szóba állni vele és akkor keres mást vagy nem?
2010. márc. 26. 20:17
23/23 anonim válasza:
Jaja, szóval szólítsd le minél hamarabb, különben azt hiszi hogy csak szórakozol vele, vagy hogy nem érdekel téged annyira hogy leszólítsd.L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!