Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha részegen együtt aludtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen együtt aludtunk összebújva, de nem volt semmi, akkor nem is akar tőlem semmit, vagy komolyat szeretne?

Figyelt kérdés

Egy fiúbarátomról van szó, akivel mostanában vannak ilyen félreérthető dolgok, de nem tudom, hogy valóban azok-e vagy csak én szeretném annak látni.

Tegnap voltunk kocsmázni, aztán mondta, hogy hazakísér, de nagyon messze lakok, így nálunk aludt. A fejemet a mellkasára hajtva aludtunk el úgy, hogy közben átölelt. De semmi más nem volt, se csók, se semmi.

Ez azt jelenti, hogy még megdugni se akar, vagy azt, hogy nem csak megdugni akar?

2020. okt. 25. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet visszafogott, rendes, félénk, becsületes, jóravaló, vallásos, megbízható srác is, vagy lehet, hogy nem is vagy az esete; olyan részeg volt, hogy elaludt; nem volt nála gumi; nem volt kedve fürödni, mert nem akarta az egész családot felverni.

Szóval fogalmam sincs!

2020. okt. 25. 14:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Annyi biztos, hogy valóban nagyon rendes, becsületes, és tisztelettudó fiú. A legnormálisabb fiúismerősöm.

Amúgy nagyon önbizalomhiányos vagyok, szóval egyáltalán nem tartom magamat szépnek, de ő mindig bókol, meg szerintem amúgy pont az esete vagyok, mert nagyon hasonló a stílusunk (színes haj, piercingek, nekem tetkók, meg ugyanazokat a bandákat hallgatjuk, ugyanolyan pólóink is vannak).

De az is biztos, hogy nem volt nála gumi (legalábbis nem hiszem), meg részeg is volt.

2020. okt. 25. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Erről az jut eszembe, amikor egyetemista korunkban egy barátnőm együtt aludt így buli után egy közös fiú barátunkkal és mivel nem történt semmi, nem értette, hogy mi van. Nem sokkal később a srác bemutatta nekünk a párját: egy másik srácot. Szerintem 3 opció van: 1. meleg; 2. Ahogy a 6-os írta, nem akarta kihasználni a szituációt; 3. nem jössz be neki. Előfordul, hogy valaki valóban barátként tekint a másik nemű barátaira, csak azért mert jól kijönnek és sok a közös bennük, nem feltétlenül akarja megdugni. Aranyos, amit írsz a színes hajról, pólókról. Gondolom maximum középiskolások vagytok ez alapján. Akkoriban nekem is sok fiú barátom volt, akikkel ezek a dolgok kötöttek össze, de senki nem akart semmit a másiktól. Ha viszont te tőle mégis, ne emészd magad, nincs veled baj. Ha nem jösz be neki, az nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne veled.
2020. okt. 25. 15:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Én 22 vagyok, ő 21. Nem meleg. :D A másik opció sokkal esélyesebb.
2020. okt. 25. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha valaha tett több célzást arra, hogy többet akar, akkor igen, többet akar. Ha ez volt az első ilyesmi eset evör, akkor viszont semmit se szeretne, a barátok is megölelik egymást.
2020. okt. 26. 23:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Voltak félreérthető dolgok, csak én nem tudom őket teljesen értelmezni. :D De pl mindig bókol, meg mindig mondja, hogy szép vagyok, meg ilyenek. Illetve a kérdés másnapján együtt voltunk napközben is, és megkérdezte, hogy nem akarok-e aznap én nála aludni. Filmeztünk, meg ilyenek, de akkor se volt semmi. Mondjuk a tesója is ott volt a szobában.
2020. okt. 27. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!