Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon a legmenőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon a legmenőbb pasik jelenleg az építési vállalkozók és akik az építőipar tetején dolgoznak?

Figyelt kérdés

Az építőipar teteje: nem segédmunkások hanem mérnökök, tüzép tulajdonosok, építőipari/ lakásfelszereléshez köthető anyagokat árulnak stb.

Igy a pasi azonnal alfa lesz akármilyen külsejű hiszen a külső csiszolható: előnyös frizura mesterfodrászattól, ruhák mint Gucci LV Hugo Boss, luxusterepjáró, gyönyörű lakás. Lesz pénz wellnessre, virágra, vacsorára budai luxusétterembe és a stb.

Tényleg ez a valóság?

29/N

2020. okt. 21. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Előző vagyok, elfelejtettem mondani, nincs luxus, csak az elvárt életminőség, és jól megalapozott kiszámítható jövő. Nincs gucci, meg a "te szerinted luxus", egyébként ezek a dolgok a "pénzkidobás" kategóriába tartoznak, szrok, pont olyanok mint te. Egy épkézláb programozó is simán megveszi ezeket, de nem neked... Gondolom ez a baj.
2020. okt. 22. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
programozok kis stikkes hülye gyerekek .. lehet a matek megy , de másban nagyon 0..
2020. okt. 22. 01:13
 13/17 anonim ***** válasza:
13-as, azért nem mind1ik olyan :)
2020. okt. 22. 07:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Azok a nyomi kérdések. Most vettem egy rakás Hugo Boss ruhát, van pénzem, jó munkám éééés? Az építkezési vállalkozók 90%-a tróger cigányokat foglalkoztat, sz*rik a minőségre, az áfát csalja. Mondtam újat ezzel? Viszont ugyanígy vannak tróger lotyók is, akiknek ez az etalon.
2020. okt. 22. 09:02
 15/17 A kérdező kommentje:

11# Nincs Tinderem szóval ez nem jött össze.

Lassan az építőiparnak is betesz a kialakult vàlság, csak meg ide, azokhoz akik sík analfabéták nem jutott el az info. Egy csomó kulfodi cég leépít, ha nem lesz munkalehetőség kiknek fogod eladni a házaid?

A minőségre kivancsi lennék, hogyan építet egy informatikus. Az újépitésű lakások 90% a nyugati színvonal alatt marad hiába hirdetik “luxusnak”/sokszor Ikea beépített konyha a luxus. A luxus azoknak felé irányul akik a lakótelepeken nőttek fel vagy szocreál kockákban és nem láttak valamivel többet és jobbat és nekik a bidé is valami hyperluxus.

A legolcsóbb hidegburkolatok és padlózat, leggyagyibb csaptelepek stb. Hibák amelyek fel év alatt kijönnek. Külföldi lakások színvonalától messze a hazai “luxus” ingatlanpiac.

2020. okt. 22. 10:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem nézek fel egyetlen építési vállalkozóra - ezt honnan vetted?! - hanem egy társadalmi jelenséget írtam le.
2020. okt. 22. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
A legkivanatosabb epitoipari nagykutya,a-most mar szingli-Penztaros Lorinc.Igazi,vonzo,okos alfahim.:(
2020. okt. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!