Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a legmenőbb pasik jelenleg az építési vállalkozók és akik az építőipar tetején dolgoznak?
Az építőipar teteje: nem segédmunkások hanem mérnökök, tüzép tulajdonosok, építőipari/ lakásfelszereléshez köthető anyagokat árulnak stb.
Igy a pasi azonnal alfa lesz akármilyen külsejű hiszen a külső csiszolható: előnyös frizura mesterfodrászattól, ruhák mint Gucci LV Hugo Boss, luxusterepjáró, gyönyörű lakás. Lesz pénz wellnessre, virágra, vacsorára budai luxusétterembe és a stb.
Tényleg ez a valóság?
29/N
Nő ilyen kérdést nem írna ki... Nekem van ilyen ismerősöm egyébként. Hónapokig próbált "elvenni" engem a páromtól (aki még csak egyetemista egyébként). 2 éve nem volt egy komoly kapcsolata.
Ígért minden szépet és jót, majd azt mondta, beéri azzal is, ha csak megcsalom vele párszor a páromat... Természetesen nem mentem bele, aztán összejött az első buta lánnyal, aki leállt vele.
Biztos jól áll anyagilag, egyáltalán nem néz ki rosszul, de a személyisége egyszerűen teljesen elviselhetetlen... Tudom, hogy sok lánnyal lefeküdt már, de komoly kapcsolatra senkinek nem kellett...
Amúgy meg ő sem jár mesterfodrászhoz, nem jár luxusmárkák ruháiban. Van egy szép lakása meg egy sportkocsija, gyakran jár étterembe, és mindig vitt volna wellnessezni, de ennyi. :D Emellett mások barátnőjét fűzögeti, mindenkit kétségbeesetten üldöz a szerelmével, aki kedves vele, nem tudja elfogadni az elutasítást, és kiabál, és hisztizik ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja... Vagy ha nem tetszik neki egy vicc, vagy igazából kb bármin így kiakad...
Tudom hogy azt hiszed, hogy a nőket meg lehet vásárolni, de aki olyan, még az sem fog mindent eltűrni.
Aztán jön a gyerekvállalás és rájön hogy sokkal könnyebb a szomszéd Vivinek akinek az építési vállalkozó férje BMW nyomott alá és avval viszi a gyereket orvoshoz és nem a 17-es villamost várja az esőben babakocsival. Dm-be se kell kicentiznie a havi bevásárlást és nyáron a tengerparton nyaraltak.
De tényleg nem érdekli őket...
Nő vagyok. Az élettársammal az átlag színvonal alatt élünk. De szeretjük egymást, bármi történik kitartunk egymás mellett. Látok a környezetemben pénzes családokat, párokat és azt is látom, hogy egyáltalán nem boldogabbak a 10 milliós verdájukkal,mint mi a 300 ezres használt autónkkal.
Az ilyen nagyon pénzesnek tűnő emberek általában tele vannak gondokkal, problémákkal. A párkapcsolatukat is megmérgezi az anyagi javak hajszolása, a kivagyiság, a telhetetlenség. Eszembe nem jutna irigykedni ezekre az emberekre.
Nálam is volt néhány éve egy pénzes jelentkező. Más téma nem volt, csak ő saját maga és hogy milyen autója, háza van, mennyit keres, micsoda szuper pasi ő. Csak ott hibázott a dolog, hogy 35 évesen még soha nem volt komoly kapcsolata. Na vajon miért?
Mit írjak? Az alapozóm és a rúzsom márkáját?
Tessék: Mac Pro Longwear NW20....
Gondolom ilyet egy pasi nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!