Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok imponálna egy nagyon választékosan fogalmazó férfiú ember?
Figyelt kérdés
Aki ezen szavak felhasználásával helyezné kilátásba elcsábítványozásotok lefolytatását:
- Oh, szépséges gyönyörűsséged megdöbbentett kisasszony, ha randira invitálásomat apceptálná, unbelievable boldogság öntvényezné el testem porcikáinak sokaságát!
2020. okt. 21. 20:15
1/27 anonim válasza:
Alapvetően szeretem, ha valaki képes választékosan fogalmazni. Ám amit leírtál, már elég...erőltetett.
2/27 anonim válasza:
Ez már nagyon cringe kategória, menekülnék.
4/27 anonim válasza:
Ez nem választékos, hanem fellengzős és túlzó.
A választékosság vonzó, de csak akkor, ha természetesen jön és nem olyan erőltetett, mint amit írtál. Az kifejetetten röhejes és barátnak se kéne.
A barátom választékosan beszél és köze sincs ahhoz, amit írtál. Másrészt ne rakj angol szavakat magyar beszédbe ilyen módon, mert elképesztően röhejes.
23/L
5/27 anonim válasza:
Az nem választékos fogalmazás, ha beleerőltetsz angol szavakat a magyar mondatokba.
6/27 anonim válasza:
Instant kitörne belőlem a röhögőgörcs
8/27 anonim válasza:
A hülye is ki tud cserélni minden egyes szót egy ritkábban használtra/angol szóra, attól még nem művelt.
9/27 anonim válasza:
Dagályos, modoros, erőltetett ripacskodás.
Apceptálásról nem hallottam, netán akceptálásra gondolt a Költő?
De legalább már nem "Miaúú, Hölgyeim..." 👍
10/27 anonim válasza:
Ez nem választékos beszéd, csak rengeteg idegen szó egy mondatba sűrítve. Szeretem a művelt pasikat, de ez már szánalmasan hat. Ráadásul a "férfiú ember"... :D Na, az valóban nagyon választékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!