Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » PUA-hívő csávókák, mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PUA-hívő csávókák, mit szóltok hozzá, hogy a pszichológusok szerint is ciki és kínos, amit műveltek?

Figyelt kérdés

Részletek Almási Kitti új könyvéből a PUÁ-val kapcsolatban:

"(...) a dokumentumfilmben egy olyan fiú osztotta a tudást a PUA-tanfolyam instruktorának szerepében, akiről folyamatosan dőlt a veríték, és mindennek látszott, csak magabiztos férfinak nem.Emlékszem, az egyik különösen groteszk jelenetben lelkesítő csatakiáltásokat diktált a körülötte tébláboló, szorongó srácoknak: "Nem félünk!" Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek..."

"Egy másikban azt magyarázta egy kicsit kövérkés fiúnak, hogy mennyire szuggesztíven hat a nőkre, ha úgy néz rájuk, hogy az óramutató járásával megegyező irányban tekint az egyik, majd a másik szemükre, végül pedig a szájukra, vagyis háromszögeket formáz a szemmozgásával. Arra gondoltam, hogy ha egy férfi így nézne rám, valószínűleg elgondolkodnék, hogy esetleg nincs-e valami baja..."

"Kevés kínosabb jelenetet láttam életemben. Egyszerre találtam nevetségesnek és nagyon szomorúnak, hogy miközben ezeket a férfiakat kvázi manipulációra oktatják, valójában őket manipulálják - sok pénzt kérnek el tőlük azért, hogy hamis reményt és használhatatlan eszközöket adjanak érte cserébe."

2020. okt. 21. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9. Én amerikai pua szerzőtől tanultam meg csajozni 21-22 évesen. A könyveit olvastam, aztán kipróbáltam amiket írt. Működött. Kb 20 ezer forintomba került megvenni pár könyvét online. Megérte.
2020. nov. 5. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert zavar egyeseket hogy sok pasinak vannak nehezsegei a csajozassal kapcsolatban. Es hogy megprobal ellene tenni meg valtoztatni magan.
2020. nov. 5. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy a PUA pontosan arról szól, hogy hagyjuk ki vagy te. Sőt, inkább felejtsük el ki vagy, mert aki te vagy az láthatóan nem segített csajozni.

Adnak egy alterego személyiséget, akit rá húzunk a te vázadra, ez a teljesen hamis kép akar majd csajozni.

Szerinted mi lesz ebből? Boldogság?

2020. nov. 5. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"Az a baj, hogy a PUA pontosan arról szól, hogy hagyjuk ki vagy te. Sőt, inkább felejtsük el ki vagy, mert aki te vagy az láthatóan nem segített csajozni."

Ez miért baj? Pontosan azért megy oda mert aki jelen pillanatban az ember az nem tud csajozni. Ezért kell egy másik. Ki kell cserélni és fejleszteni kell a rossz jellemvonásokat amiket eddig rosszul csinált.

"Adnak egy alterego személyiséget, akit rá húzunk a te vázadra, ez a teljesen hamis kép akar majd csajozni."

És ez megint miért baj? Azt ugye vágod hogyha félénkebb egy pasi akkor már kapásból elvágja magát a nőknél. Pontosan ezért nem sikeres az ismerkedése. Vagy szerinted továbbra is félénk módon kellene viselkednie és várni a csodát ez az alap jelleme?

"Szerinted mi lesz ebből? Boldogság?"

Igen. Mivel sok embernek az eleje ismerkedés jelenti a legfőbb gondot. Már ott elakadnak hogy nem tudnak leszólítani egy nőt helyesen. És erre adnak tanácsokat. Nyilván azért kell a tanács mert ha pont ugyan olyan állapotban marad a férfi mint amilyenben volt az nem tudott leszólítani egy nőt. Pontosan ez a probléma... És ez ellen nyilván kell akkor valamit tenni...

2020. nov. 5. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen PUA-s férfit ismerek ismerettségi körben. Hangos, extrovertált, kissé agresszív, nagydarab, izmos, alfának hiszi magát, miközben esélytelen lenne minden értelmesebb nőnél, de mivel 45kg-s, pénzre utazó műbarátnője van, azt hiszi, ő a király. Szerintem soha nem fog neki leesni, hogy amit hisz és a valóság az két nagyon különböző dolog.
2020. nov. 6. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Mit vártok, most őszintén?

Hogy majd tapsikolnak egy olyan mozgalom népszerűvé válásán, ami azt tűzte ki célul, hogy élelmes, de semmihez sem értő nagydumás, nők körében népszerű alfa gyerekek megtanítják a kis életképtelen szerencsétleneknek jó pénzért azt a pár módszert, aminek egy része valóban hasznos, de a külsejük miatt sose fogják megközelíteni a mestereket. Viszont sikernek könyvelik el, ha néhány nőt megfektetnek a 0-hoz képest.

Szerintetek az a néhány nő tapsikolni fog örömében, hogy esetleg ha nem elég óvatos olyanoknak adja magát, aki nem eredetileg olyan, amilyennek adja magát?

Vagy a férfiak, akik megalkudtak egy anyagilag ráfizetős béta kapcsolattal és most már ott a közös gyerek, közös hitel és ökölbe szorul a kezük, mikor belegondolnak, hogy fiatalon ha ők ezt tudták volna, akkor most nem a házisárkánnyal marnák egymást minden nap.

Esetleg azok a jóképű, de amúgy tök átlag férfiak, akik elől elhappolják ezeket a nőket, mert ha leszólítasz naponta 100 nőt, akkor a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb valami beesik. Ha neked nem, akkor valamelyik másiknak. Ezek a nők pedig akkor már nem fognak odamenni hozzád, mert épp pszichológiailag készítették fel magukat arra a nagyszabású feladatra, hogy leszólítsanak végre egy csendes, visszahúzódó jó pasit, erre ott termett egy kis kerekfejű köpcös udvari bolond, aki nagyon humoros, vicces, aranyos és tök jó vele lógni, de igazából azon kezdi el törni a fejét, hogyan kéne lekoptatni úgy, hogy ne bántódjon meg, mert nagyon nem veszi a lapot...

2020. nov. 19. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:

"Nem ertem miert zavar egyeseket hogy sok pasinak vannak nehezsegei a csajozassal kapcsolatban. Es hogy megprobal ellene tenni meg valtoztatni magan."

Az zavarja őket, hogy valódi megoldás helyett találnak egy olyan álmegoldást, amitől hosszabb távon csak még rosszabb lesz nekik. Pl. dicséretes dolog, ha valaki fogyni akar, de ha ahelyett, hogy megtalálná a hozzáillő étrendet és testmozgást, inkább felvesz egy zsírleszorító teleshopos ruhát (~ pua) és csak látszólag változik meg, közben pedig hazudik önmagának és másoknak is, nem fog megoldódni az alapprobléma.

2021. júl. 11. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:

#12-es voltam és 17-esnek írom

Nem voltam PUA-táborban de nekem pl nagyon sokat segített mikor lett barátnőm nagy nehézségek árán. Igenis hogy hasznos ha az embernek lesz valakije mert közbe sokat tud tanulni belőle így cáfolnám amit mondasz.

2021. júl. 12. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a pua segített és az a lány nem a valódi személyiségedbe szeretett bele?
2021. júl. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!