Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » PUA-hívő csávókák, mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PUA-hívő csávókák, mit szóltok hozzá, hogy a pszichológusok szerint is ciki és kínos, amit műveltek?

Figyelt kérdés

Részletek Almási Kitti új könyvéből a PUÁ-val kapcsolatban:

"(...) a dokumentumfilmben egy olyan fiú osztotta a tudást a PUA-tanfolyam instruktorának szerepében, akiről folyamatosan dőlt a veríték, és mindennek látszott, csak magabiztos férfinak nem.Emlékszem, az egyik különösen groteszk jelenetben lelkesítő csatakiáltásokat diktált a körülötte tébláboló, szorongó srácoknak: "Nem félünk!" Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek..."

"Egy másikban azt magyarázta egy kicsit kövérkés fiúnak, hogy mennyire szuggesztíven hat a nőkre, ha úgy néz rájuk, hogy az óramutató járásával megegyező irányban tekint az egyik, majd a másik szemükre, végül pedig a szájukra, vagyis háromszögeket formáz a szemmozgásával. Arra gondoltam, hogy ha egy férfi így nézne rám, valószínűleg elgondolkodnék, hogy esetleg nincs-e valami baja..."

"Kevés kínosabb jelenetet láttam életemben. Egyszerre találtam nevetségesnek és nagyon szomorúnak, hogy miközben ezeket a férfiakat kvázi manipulációra oktatják, valójában őket manipulálják - sok pénzt kérnek el tőlük azért, hogy hamis reményt és használhatatlan eszközöket adjanak érte cserébe."

2020. okt. 21. 16:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Off de tényleg vannak olyan srácok akik hisznek ebben? :D
2020. okt. 21. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A hashtag miatt most már legalább értem, hogy mi a bánatot jelent a pua... :D
2020. okt. 21. 16:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szerint ciki és szánalmas, csak a PUÁk szerint nem, de legalább egymás seggét fényesre nyalhatják, az is jobb mint a semmi :D
2020. okt. 21. 16:29
 4/19 A kérdező kommentje:
#1 Ha már kifizetnek érte több tízezer forintot, tuti, hogy hisznek benne :D
2020. okt. 21. 16:30
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

A PUA alatt miért a magyar gagyi fos PUA-t értitek? Én csak és kizárólag angol nyelvű PUA könyveket olvastam amerikai szerzőktől. Összesen költöttem ezekre a könyvekre életemben 50 dollárt kb. És tényleg rengeteg hasznos tanácsot szedtem ki belőlük, amik segítettek a csajozásban.

Ami idézeteket beraktál a könyvből, azok valóban ciki és kínos helyzeteket mutatnak be, ezzel senki nem vitatkozik. Tehát a kérdés így feltéve értelmetlen.

2020. okt. 21. 16:36
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Ha valaki igazi PUA módszert akar látni, annak érdemes megnézni az EGY GYILKOS AGYA című, 2004-es filmet, azt a jelenetet, amikor az FBI profilozó srácok fogadásból csajoznak egy bárban.
2020. okt. 21. 16:55
 7/19 anonim ***** válasza:
7%

6.

Itt nem lehet normálisan beszélni a témáról. A PUA-kat állítják be agyamentnek, de nézd meg milyen elfogult, milyen egyoldalú a másik oldal. Párbeszédnek sajnos nincs helye, hiszen egyáltalán nem nyitottak rá. A PUA-val is a gagyi, lehúzós magyar PUA-t azonosítják, az amerikai szerzőkről gőzük sincs.

2020. okt. 21. 17:51
 8/19 anonim ***** válasza:
22%

Bár én se tartom sokra a PUAt de sztem pont oylan konyhapszichologia mint amilyen az idézett pszichológuse.

Olyan tekintely övezi a pszichológus szakmát, miközben a fele pont ugyanolyan humbug.

2020. okt. 21. 18:10
 9/19 A kérdező kommentje:

6. Ez most kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "ha igazi vívást akarsz látni, nézd meg a Birodalom visszavágból Luke és Vader párbaját!"

5-6-7. A régi nóta, hogy "csak a magyar pulya a gagyi, az amerikai illlyen menő" Kérdem én, ha az amcsi pulyák tényleg akkora nagymenők, hogyhogy nem akadt egy magyar puja tanítvány sem, aki az amcsi módszerek átvételével leuralta volna a pua-piacot az itthoni gagyi pua-oktatókat lekörözve? Talán mert az amerikai puák is ugyanolyan puapöcsök, mit az itthoniak...

2020. okt. 21. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

A pua tanok osztói pénzt akarnak keresni a hülyeségeikkel

Ahogy az említett pszichológus is. De mivel pua oktatóként nem lenne jó, ezért pua cikizéssel próbálkozik...

Nem kevésbé szánalmas ez sem.

2020. nov. 5. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!