Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok egy alacsonyabb srácról?
Bejön nektek kinézetre, de mondjuk alacsonyabb nálatok 4-5 cm-rel. Meg tudjátok benne látni a férfit, vagy esélytelen?
Esetleg belső tulajdonságokkal tud kompenzálni?
Igen, lehet kompenzálni.
Azok az alacsony férfiak sírnak, akik még csúnyák, csórók és belsőre is töketlenek, néma kukák.
Nem tud bejönni kinézetre, hiszen a magasság külső tulajdonság. Plusz nem vagyok egy extrém magas nő, tehát aki ennyire sem tud nőni azt már nehéz elképzelnem. :/ Sőt. Én már a velem egy magasokra sem tudok férfiként nézni, le lehet pontozni, de ez az igazság, tehát a kérdésre válaszoltam. Kell pár centi előny a javára, hogy egyáltalán potenciális partner zónába kerüljön valaki.
Ennek ellenére fontos a jó belső, mert lehet bármilyen magas, ha a személyisége kuka. Viszont hál Istennek az átlag férfiméret felettem van bőven, így amúgy még nem is igen kellett ezen agyalognom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!