Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek miért csak az számít, hogy egy fiú hány centi és hány kiló? Miért vagytok ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 22:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jah igen utolsó vagyok, egyébként meg ha annyira nem számít neked a külső egy csajnál akkor nem értem, hogy nem találsz magadnak normális lányt. Nem lehet, hogy kényes p*csáknál próbálkozol?
2010. aug. 9. 06:28
 22/24 anonim válasza:
Bárki bármit mond, a külső számít. Azt, hogy mennyire azt mindenki maga dönti el. De ha úgy érzed , hogy az összes lány csak külsőre megy akk próbálj máshol ismerkedni.
2010. aug. 9. 13:43
 23/24 anonim válasza:

Nekem eddig nagyon fontos volt a külső. Volt egy mércém, egy meghatározott ideálom, aminek szinte senki sem tudott megfelelni. Aztán jött egy fiú, abszolút nem az esetem külsőre, de a belső adottságaival lehengerelt, és lám 17 év után először van kapcsolatom.

17/L

2010. aug. 9. 23:18
 24/24 anonim válasza:
Hát remélem ez megnyugtat, hogy 187 cm, 83kg izmos testalkatú 16 éves gyerek vagyok de még egy barátnőm se volt :'D
2014. júl. 26. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!