Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért csak az számít, hogy egy fiú hány centi és hány kiló? Miért vagytok ennyire felszínesek?
ahogy ezt a kérdést olvastam kicsit meglepődtem, mert nekem ilyen soha nem fordult meg a fejemben. egyszerűen ha tetszik akkor tetszik legyen 80kg vagy 50kg 170cm vagy 190cm..
17/L
Bírom amikor ide tévednek az ilyen emberek azt elkezdik ontani magukból a hülyeséget.
Ülj ki pl egy forgalmas utcára,térre egy délutánra azt mond el hány nem minimum 180centi és 70kilós srácot láttál barátnővel sétálni.
Hát az én pasim 182 cm - ez kipipálva. És ehhez 59 kg. Fura mi?
Már három éve mondogatja, hogy elmegy gyúrni, mert izmos szeretne lenni. Azóta is 60 kg körül van. És nekem így tetszik. Akkor is tetszeni fog, ha idén tényleg felszed 10 kg izmot. De nekem egyáltalán nem számít.
Nekem nincs ideálom, ha egy lány arca magával ragad akkor megtetszik maga az egész lány.
Legutóbb egy tengerkék szemű lány tetszett meg a szemei miatt, annyira szépek voltak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!