Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Társkeresőn minimum milyen kinézetű pasiknak írtok vissza?
randivonal, love.hu, Tinder, próbálkoztam ezeken a helyeken és semmi! Pedig írtam leveleket kifejezetten csúnya nőknek is. 20-40 között főleg.
A fejemet 4-5 re szokták belőni a nők, akkor ezek szerint egy 4-5 ös pasi kuka?
F/29
Egyébként te az ország melyik részén laksz?
Az se mindegy hogy hol lakik az ember
Én csak átlagos pasikkal ismerkedem. De ha valakinek antipatikusnak tűnik az arca, akkor tökmindegy, hogy kilences vagy négyes, nem érdekel. És jóképűek között is vannak antipatikusak, hidd el. Aztán van akinek nem jön be a vörös haj. Lehet, hogy nem lesz szebb a palija, mint te vagy, de neki a barna haj tetszik.
Mondjuk láttam már itt képedet, nagyon antipatikusnak tűnsz, bocsi. Nem csúnyának, hanem van valami benned ami taszít. Szerintem akkor is alkesznak tűnsz ha ezt valaki nem tudja rólad. Meg amit itt művelsz, az alapján nem is vagy normális. De ez egy képről nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!