Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan pasival aki szinte mindennap részeg, időnként be is pisil részegen?
Figyelt kérdés
F/292020. okt. 8. 17:10
11/18 anonim válasza:
Hogyne, lecsúszott alja söpredék-fétisem van, ha mellé még egy gyökér gyakoris troll is, akkor pláne ❤️
12/18 anonim válasza:
Komolyan, az ilyen futóbolondokat miért nem bannolják ki?
15/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag havonta új felhasználó neve van Balázsnak.
A vizelettartási gond új tünet. Nem azt mutatja, hogy épp leszoksz 🤔
16/18 anonim válasza:
Én kezdtem ilyennel, mert az elején még nem tudtam, hogy alkesz (voltak józan órái). Pedig piszok jól kinéző srác volt, de az ágyban egy nulla. Két hónap alatt nem tudott megdugni, mert alig állt fel neki a piától, pedig én mindent megtettem, ami tőlem telhető.. Arról nem is beszélve, hogy sokszor milyen kellemetlen helyzetekbe hozott.
Már befejeztük, elküldtem a búsba, de azért rohadtul tud fájni.:(
17/18 anonim válasza:
Csak akkor,ha ossze is hanyja magat.
18/18 anonim válasza:
Amikor már kigyógyult a szenvedélybetegségéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!