Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről ismerhető fel, hogy nagyon gazdag a férfi?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 21:05
22/25 anonim válasza:
Minden számlát befizet minden hónapban. ÉS még kajára is marad pénze.
23/25 anonim válasza:
ez egy egszerű dolog. Az első randira mindig kérd magad a kecójára. Mondd azt, hogy igyatok meg valamit a lakásán. Akkor már kénytelen lesz elmondani, hogy ha van bérlőtársa vagy ugye egyből látod hol milyen környéken milyen lakásban lakik. Egy jó lakást ugye nehéz szerezni annak aki csóró, bérelni meg nem fog a kedvedért. A lakás ne legyen egyszobás lyuk, mert azokat általában bérlik. Legyen min. 3 szobás, és árulkodó jel az is, ha a hűtőjében minőségi kaják vannak, drága szalámik, sajtok. Na és ha elmentek valahova a férfi nem számolgatja, sajnálgatja a pénzt. Például ha egy bárban vagy étteremben a legdrágább kaját kéred. Neki ez fel se fog tűnnik, ugyanis ezek már nagy számokban gondolkoznak és a drága kaja csak egy csóróbb pasinak tűnik fel...
24/25 anonim válasza:
a jómódú férfi kizárólag jómódú nőt választ. Akkor van csak kivétel, ha valamiért bekerülsz a társaságába, pl. egyetemi osztálytársa voltál. Kívülállóként bekerülni csak úgy tudsz, ha tartod a szintet velük. Egyszer én is bekerülhettem volna iylen társaságba , véletlenül találkoztam egy ilyen gazdag ficsúrokból és lányokból álló társasággal és a pasik rám nyomultak, de olyan barátkozós szinten. Viszont tudtam, ha elmegyek velük, tartanom kéne a szintet, fizetni a drága piákat, belépőket stb. Nem éltem oylan színvonalon, úgyhogy vissza kellett utasítanom. Persze elbaszhattam volna az egész havi pénzem arra hogy egyszer elmenjek velük bulizni, de ezt nem akartam...Nem akartam feltenni az életem arra, hogy egy gazdag kis társaságnak eljátszam hogy én is érek annyit mint ők, akkor körülöttük forgott volna az életem.
25/25 anonim válasza:
amúgy egyetértek azza, aki szerint a gazdag pasi rossz választás. Az ambíciózus, feltörekvő, de még szegény pasi a jó választás, akiben benne van a potenciál, hogy fejebb jut. ilyet keress...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!