Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről ismerhető fel, hogy nagyon gazdag a férfi?
Te ilyenekkel nem fogsz találkozni a bivalybasznádi city diszkóban.
Törődj bele, hogy valami gumicsizmás csóró alkesz fideszes paraszt felesége leszel, aki teherbe rak 4 gyerekkel, aztán meg az egész életét vedeléssel fogja tölteni, és elissza még azt a pénzt is, amit te inkább az italbolt melletti műkörmös marinál költöttél volna el.
#10 A fővárosban szinte mindenki ilyen ruhákban flangál, az éttermekben, szórakozóhelyeken, stb...
Nagyon nehéz kiszűrni, hogy a gazdag és ki az aki csak annak akar látszani, az autóval ugyanez a helyzet,elkéri, kölcsönzi.
Csak a stílus, és a ismeros köre.
Minden más lehet kamu.
Bérelt autó, a gyári fizubol osszesporolt Nike.
Örökölt ház.
Viszont aki nem megfelelően viselkedik azt kiturjak maguk közül.
Viszont ne fuzz nagy reményeket, mert vigyáznak is a vagyonukra.
Náluk alap a házassági szerződés.
Jobban vigyáznak a pénzükre, mint ahogy szerelembe esnének..
Te egyébként hol élsz?
Az autók átlagéletkora Magyarországon 14 év. Átlagértékük 1 millió körüli.
Németországban 9 év. Itt az átlagérték 7000 euró körül.
Ha neked ez a gazdagság, akkor én a szemedben gazdag lehetek a 6 éves suzukimmal.
Egyébként mitől ismerszik fel a szép nő? Felismerem.
Az okos? Azt is
Az empatikus? Azt is
Nem csóró? Járt fodrásznál, kozmezikusnál. Többszáz euró ami rajta van.
Gazdag? Autója, lakása, nyaralásai,....
Folyt.
Nem szoktak az emberek felvágásból autót kölcsönözni. pénz + macera.
Esetleg pistike megkapja apuka szakadt mercedeset. Ha apuka gazdag és 10 milliós mercije van azt nem, akkor vesz inkább a kölöknek valamit.
Neeem???
Ohh, dehogynem...
Csak hogy jómodunak tűnjenek..
Honnan tudom?
Az exferjem is ez csinálta.
IgY nozott.
A csajoknak, jó volt a 15 éves Honda is, De a nőnek kellett az autó...
Ez nagyon ritka, én sem hallottam sosem ilyet.
Na meg ez mennyi idő alatt derül ki? Kb 2 perc. Egy adag ruhát még csak össze tud spórolni, de látszik az, hogy ki miből mennyit visel. Én szinte nem látok igazán jomoduakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!