Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a magyar top nőket elviszik a nyugati gazdag pasik?
igen
ez egy ilyen titkos társaság
már a top nok születésekor lehet rájuk licitálni külföldi oldalakon
a legnagyobb licit viszi
🤷♀️
utolso mint orvosis lany mondom: pont mivel odakint 5ezer eurot is megkeresunk orvoskent marhara nem a fizetés a lenyeg, max h jó munkája legyen, esetleg diploma (de akar lehet illusztrátor is vagy grafikus)
plusz a lanyok fele egyetemen megtalálja a párját es együtt költöznek a szinten orvos pasijukkal
szoval nem talalt
3-as vagyok, 5-ösnek:
"max h jó munkája legyen, esetleg diploma". Figyelj, csavarhatod a szavakat, akkor is az a lényeg, hogy tehetős legyen és rengeteg erőforrással rendelkezzen, amibe te szívesen beleülsz.
Üdv, egy mérnök.
Persze, a nyugaton dolgozó doktornő is majd lúzer jancsika pénzére hajt 😅😅😅
Nektek elmentek otthonról 😅😅😅
Én Angliában éltem sok évet.
És a tendencia a következő volt kelet-európai lányokkal. Kimentek párjukkal, és amint bebiztosítottak maguknak egy állást és kis nyelvtudást az összes leváltotta pasiját angolra, mert úgy tűnik az olyan jót tesz az önértékelésüknek, hogy jaj külföldi pasi Úristen!!!
Azon kívül egy külföldi pasi nyilván anyagilag is jobban áll mint egy magyar vagy más kelet-európai, így két legyet üt egy csapásra.
Tehát két fontos szempont van itt ami a nőket vonzza: az, hogy külföldi a pasi és az, hogy tehetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!