Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsuszott a randimom egy puki, nagyon ciki???
Egesz nap rossz volt a hasam, fajdogalt es puffadt, vecere se tudtam elmenni, most este pedig randizom egy sraccal es mikor ultunk le egy padra hogy beszelgessunk hirtelen veletlen kicsuszott egy hangos puki, nagyon elszegyelltem magam... :( Sosem fordult meg elo velem ilyen.
L/21
Hát en az utolsóval értek egyet
De azt nem értem miért kell ide irni ezt 😂
Kiderül h gáz v sem h ha nem keres többet
20as
Véletlen puki volt ahogy írtam, kicsusszant mikor ültem le, nem tudtam mit tenni ellene. Nyilván ha érzem hogy kell, akkor odébbmegyek, evidens.
De most már akkor leírom hogy sajnos ez csak eloszele volt egy kesobbi hasmenesnek a randin.
20asnak...
Nem kívánom neked, de mégis...hogy egyszer kerülj ilyen helyzetbe.
Ha azt gondolod, hogy mindig mindent tudsz kontrollálni, nagyon tévedsz.
A kérdezőnek:
Halál ciki helyzet lenne ,ha velem fordulna elő. Az is kínos lenne ha a másikkal.
Ha szimpatikus lenne, akkor ez nem szegné a kedvem.
Szerintem ezen ne görcsölj.Ha csak ezért nem jöttök össze, ott nincs mit sajnálni.
20x éves vagy es nem tudod magad eldönteni h ciki v sem h közbe majdnem oda is fostál??
Nagyon jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!