Komolyan befingott?
Figyelt kérdés
Az elobb voltam ruhat vasarolni, vartam a probafulkek elott mert foglalt volt az osszes, az egyikbol kijott egy barnahaju, szep csaj egy farmerral a kezeben amit probalt gondolom, gyorsan mentem be a helyere es gyerekek olyan fingszag csapott meg a fulkebe erkezve hogy az brutalis. Korul is neztem hogy nem e rohad itt valami de azzan mivel mult a szag, kizartam azt az opciot.2020. szept. 13. 11:42
1/6 anonim válasza:
Hmmm lehet h ő fingott be de lehet h más. Legalább vkinek egészségesek a belei 😂
2/6 anonim válasza:
Én azért utánamentem volna, és vetettem volna egy-két elismerő pillantást a fülkébe fingós popsijára. Lehet azt próbálta ki, hogy mennyire könnyen tud fingani az új farmerben, ez is lehet egy szempont, mielőtt megveszi. Én azt mondom, respect a lánynak! 😍😂
3/6 A kérdező kommentje:
En nem hittem el hogy egy szep csaj ilyet tud bedurrantani de hat megis...:))
2020. szept. 13. 14:01
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy valaki esztétikailag hogy néz ki, nem befolyásolja az elfogyasztott ételek gáztermelődését, és annak a szagát. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Megfordítva is mondhatnánk, hogy nem hinnénk, hogy egy igazán jóképű pasi, képes büdös bélgázt eregetni, pedig de.
Senki végterméke nem virágillatú, vagy csillámpónisan szivárványszínű.
5/6 anonim válasza:
Ez szép kis èlmèny lehetett 😀 kíváncsi vagyok a szagra hogy én mit mondanèk rá mert amúgy én pukifètises vagyok és a legtöbb pukiszag bejön bár attól is függ hogy ki fingja azt😂😂😂
6/6 anonim válasza:
A legjobb amikor a wc-be tolja a csaj jó kis recsegésekkel, durrogásokkal 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!