Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyan gondolja, vagy csak áttver? :/
nem vagyok családtag kedves kérdező? :'(
tudom hogy nem vagyok az :''''''''''''(
nekem mégis ők már a családom :'( (:
<3 család <3
főnök
Főnök családtag és kész:D
Ki a tejes fiúú, most jött haza nyaralásból h még nem láttam?:D írok neki izét privit:D
család(L):)
Főnök jól felébresztettél:@:D:D
anyós vóótam
bocsiii de elérhető voltál meg minden xD
igen olyasmi lehet, tejes fiú jelentkezz :D
mit lehet tudni rólad?
és köszi anyós :) <3
uncsi <3 :)
főnök
Rólam nem kell tudni sokk mindent én csak a tejes fiú vagyok és ha esetleg kell valakinek nagyon jó minőségű tejecske én szívesen állok bárkinek a rendelkezésére
Tejes Fiú.
na sziasztok :D
főnök te nem leszel 2 napig azt tudom :S
remélem azért valahogy idetévedsz :)
puszi nektek főnök és anyós :)
tejes fiú többet szeretnénk megtudni rólad :D
unoka
ugy látszik a Gyikböl közösségi oldal lettXDXD
Munkatárs;)
tejes fiu deh aztán jó magyar házi tej legyen ugye nem számitasz nagy árra?:D
Munkatárs
na abban biztos lehetsz hogy házi, sőt szerintem saját...
vigyázzatok ezzel a tejes fiúval!
én nem tudom ki vagy te tejes fiú, és mit legyeskedsz a családom körül, de ha kiderül hogy anyuval kavarsz akkor...
na majd megvárlak reggel az ábécénél oszt megbeszéljük!
érdekes hogy még nem láttalak, pedig mindennap eljárok a boltba (persze többnyire sörért) :)
Nem Apu te félreérel de van vele valami megbeszélni valóm a megrendelés miatt , egy kollegina a szokásos Tejes asszony, ( ugye őt nem kell bemutatnom mar halottam rólatok ezt azt apuka de mindegy is )De o most nyaralni van így engem bízott meg a feladattal hogy kiszolgáljam.
Tisztelettel a Tejes Fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!