Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder randi; egy hét után már nem keres, ez ennyi volt?
23 éves lány vagyok.
Tinderen matcheltem egy fiúval(nem tipikusan az a jó pasi, de nekem sosem azok tetszettek). Rám írt, iszonyat választékosan beszélt, szépen fogalmazott, és ezzel vett le a lábamról. Rögtön találkozni akart, de nekem nem volt jó az időpont, ezért áttettük egy másik időpontra. Bejelölt facen meg bekövetett instagrammon, elég érdeklődő volt, csomót vicceskedtünk, aztán hirtelen egyik napról a másikra ilyen rideg lett és azóta nem beszélünk.
Én, bár 23 éves vagyok, elég tapasztalatlan; egy 4 és egy 5 éves kapcsolatom volt eddig, nem nagyon pasiztam.
Ilyenkor ezt hogy kell kezelni? Gondolom, ez ennyi volt? Vagy ha rám ír napok múlva, hogy találkozzunk, mit reagáljak? Ha már az elején ilyen érdektelen, az szerintem elég rosszat sejtet.
"iszonyat választékosan beszélt, szépen fogalmazott, és ezzel vett le a lábamról"
Hát persze.
Ne találgass h mi lehet, írj rá és kiderül. :)
Lehet bármi...
Találkoznod kellett volna vele.
Online társkeresés hátránya/előnye, hogy könnyedén lehet egyszerre több embernek hajtani a szelet. A másik előbb akadt horogra, így jártál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!