Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már rossz előjel,ha a randipartnerem sokszor nézett az órájára?
Figyelt kérdés
Ez volt az első randink és észrevettem hogy többször is az órájára nézett már a randi legelején.
Megkérdeztem tőle,hogy sietnie kell-e még valahová,de azt mondta hogy nem kell. Ráér még.
Nem tudom hogy ennyire untattam-e vagy csak zavarban volt.
2020. okt. 4. 13:27
1/10 anonim válasza:
Nem túl bíztató jel.
Az óta keres, beszéltetek?
3/10 anonim válasza:
Szerintem rossz előjel. Lehet, hogy tényleg alig várta, hogy elmehessen, mert programja volt és kereste a kifogáshoz való megfelelő időpontot.
4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap este ért véget a randi.
Délután taliztunk és több órát együtt voltunk,szóval annyira nem siethetett.
Nem írt azóta
2020. okt. 4. 13:47
5/10 anonim válasza:
Ha nem ír, akkor ne foglalkozz vele. És igen rossz jel.
8/10 anonim válasza:
Sokat beszéltél egyhuzamban? Mert akkor lehet, hogy untattad.
9/10 A kérdező kommentje:
Direkt úgygy beszélgettem vele hogy nyitott kérdéseket tettem fel és róla kapcsolatos dolgokról kerdezgettem,illetve ha nekem volt egy sztorim ami az ő történetéhez hasonló akkor azt elmondtam.
2020. okt. 4. 17:53
10/10 anonim válasza:
Lehet, máshova kellett időremennie utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!