Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha randi előtt megjött és eléggé fáj a hasatok, ezt elmondjátok a randipartnernek? Vagy hogy befolyásolja a randit? Férfiak véleménye is érdekel
Figyelt kérdés
Nem egy éjszakásról beszélek most, hanem ha tényleg szeretnétek egymástól többet.
Este lenne a második randink, de megjött és ilyenkor van egy kis fájdalmam, meg 1-2 napig nem nagyon szeretek emberek közé menni, mert nem érzem magam konfortosan.
Mi erről a véleményetek? El kéne neki mondanom mi a helyzet? Vagy túl korai?
2020. okt. 4. 09:43
11/14 anonim válasza:
Jézus ereje. Dehogy kötném az orrára.😅 Te mit szólnál, ha a pali mondaná, hogy “ bocsi, de kiújult az aranyerem, ilyenkor nem kényelmes ülni, elég zavaró lenne kilógó béldarabbal emberek közé mennem...” ugye? Te is néznél nagyokat.
Felesleges ilyen apró részletekbe belemenni. Fáj a hasad/nem érzed jól magadat, aztán csókolom.
12/14 anonim válasza:
Kettes vagyok. Nem vagyok férfi. Menstruálo nő vagyok, vannak gorcseim, sok vérrel jár. És akkor megall az élet rinyapnak?! Tampon be, betét alá és nem azok el a legintenzivebb napon se. Ha te így is akkor irány az orvos. Nekem is szokott fájni de hagyjuk már ezt a hisztit hogy nem tudsz emberek közé menni annyira elviselhetetlen. Akinek ilyen erős verzese és fájdalma van annál valami nincs rendben. Akinek meg átlagos az elviselheto, nem kell ekkora hisztit csapni neki. De akármilyen is nem kell a pasi orrára kötni mert a loteri kutyát nem érdekli....
13/14 anonim válasza:
Hany evesek vagytok, hogy ezt nem tudod megoldani? Ha nem akarsz igy menni, nem mesz. Bocsanatot kersz es potoljatok maskor, ha o is benne van. Senki nem ismeri a konkret embert, hogy megmondjuk, o mennyire akar errol tudni a kezdetekkor...
14/14 anonim válasza:
Lehet én vagyok az elvadult femináci, kövezzetek meg, de én olyan pasival, aki nem tudja kezelni magában a gondolatot, hogy a barátnője menstruál, nem tudnék együtt járni. Nyilván nem kell halálos részletességgel beszámolni a dologról, és jó alaposan körülírni minden tudnivalót a menstruációd körülményeiről, de annyit szerintem lehessen mondani már a srácnak, hogy "bocsi, de megjött és eléggé fáj a hasam, szervezzünk inkább akkorra találkozót, amikor jobban vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!