Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit valasztanatok?
Adott az ex aki jokepu, vissza jonne, de a kapcsolat alatt nem torodott velem, ha haverjaival voltunk olyan volt mintha ott se lennek. Bele szerelmes voltam, most is kicsit erzek iranta valamit.
Van kozben egy srac akivel randizok nem olyan jokepu de figyelmes, okos es o is nagyon erdekel. Kissebb fellangolas volt iranta, de nem vagyok biztos benne mit erzek.
Viszont kicsit hamar kezdtem vele ismerkedni.
Szerintetek mi legyen?
Minden velemeny erdekel.
Szerintem egyiket se válaszd!
A volt barátod nyilván azért ne, mert nem véletlen a volt barátod és valószínűleg nem lenne más a kapcsolatotok maximum egy ideig óráig.
Az új srácot azért ne, mert még le is írod, hogy a volt barátod jobban bejön és nem igazán vagy túl rajta így valószínűleg megcsalás lenne a vége.
Szóval jelen helyzetben inkább maradj szingli.
F
Ha az exet választod, kibaxol magaddal. Ha a másikat, kibaxol vele. Mert ez arról szól, hogy nem bírsz meglenni egyedül.
Válaszd az elsőt, megérdemled, legalább a normális srác megmenekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!