Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lányt választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

Egy gyönyörű vékony szép arcú modell kinézetű, amiről minden férfi álmodik, de kissé butácska, de amúgy aranyos meg elvagyunk vagy akivel belsőre nagyon egyeztek, szép arca van, de kövörkés?

Két lánnyal alakul a dolog, nem akarom hülyíteni mind kettőt, választanom kell, legyek felszínes és mindenki irigykedjen vagy akivel teljesen passzoltok, de minimális a vonzalom külsőre.

32/F

2020. szept. 25. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Válaszd mindkettőt, aztán legyen érted cicaharc. :)
2020. szept. 25. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
képeket
2020. szept. 25. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Egyiket sem :D A buta emberek taszítanak, nézhet az ki bárhogy egyszerűen , ha semmihez nem tud értelmesen hozzászólni, akkor az gáz meg még negyobb gáz, ha elviszed valahova és más előtt netán leéget, milyen tudatlan :D A kövérkés meg nem az esetem. De a helyedben inkább ezt választanám, mert azon lehet dolgozni, hogy leadja viszont, aki buta alapból azon hiába dolgozik az már nem lesz okosabb, ha eddig nem sikerült neki :D
2020. szept. 25. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy harmadikat, mert a második barátzónás.
2020. szept. 25. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább a másodikat, a butácskát.
2020. szept. 26. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Én erre azt tudom mondani, hogy a modellalkatú lányok is meghízhatnak és ha a szép pofi mögött nincs sokminden, akkor már mit fogsz benne látni, ha már most sem látsz benne sokmindent a szépségén és aranyosságán kívül?

A telt lány lefogyhat vagy maradhat így is, de ha vele jobban egy húron pendülsz, akkor mi értelme van az 1. lányt választani, ha komoly kapcsolatot keresel?

2020. szept. 26. 18:42
 7/9 Salilala ***** válasza:
#5 most a másodikat, vagy a butácskát?
2020. okt. 4. 01:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Teltebb lánnyal megpróbáltam a dolgot, túl vagyunk pár randin, de nem az igazi, sajnos nem kívánom őt... felszínes ember vagyok.

Elsőben meg azt az összehangot keresem, ami megvan a másikkal... szóval maradok egyedül. Megérdemlem.

2020. okt. 4. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát meg :D
2020. okt. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!