Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanátok?
Egy gyönyörű vékony szép arcú modell kinézetű, amiről minden férfi álmodik, de kissé butácska, de amúgy aranyos meg elvagyunk vagy akivel belsőre nagyon egyeztek, szép arca van, de kövörkés?
Két lánnyal alakul a dolog, nem akarom hülyíteni mind kettőt, választanom kell, legyek felszínes és mindenki irigykedjen vagy akivel teljesen passzoltok, de minimális a vonzalom külsőre.
32/F
Én erre azt tudom mondani, hogy a modellalkatú lányok is meghízhatnak és ha a szép pofi mögött nincs sokminden, akkor már mit fogsz benne látni, ha már most sem látsz benne sokmindent a szépségén és aranyosságán kívül?
A telt lány lefogyhat vagy maradhat így is, de ha vele jobban egy húron pendülsz, akkor mi értelme van az 1. lányt választani, ha komoly kapcsolatot keresel?
Teltebb lánnyal megpróbáltam a dolgot, túl vagyunk pár randin, de nem az igazi, sajnos nem kívánom őt... felszínes ember vagyok.
Elsőben meg azt az összehangot keresem, ami megvan a másikkal... szóval maradok egyedül. Megérdemlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!