Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy egy csaj szerelmes legyen belém?
csak add magad, ha nem jön be neki a saját éned, akkor meg nem vagy az esete
ENNYI
Nálam így működik: ha a srác figyelmes, szolid, van célja az életben, van véleménye mindenről, jószívű (ez a legfontosabb), tisztel, következetes, egyenes, korrekt, nem túl bulizós, nincsenek káros szenvedélyei, akkor úgy gondolom, hogy különleges a mai világban. Épp ezért kezd el érdekelni, mert más, több mint az átlag ember. Ha ezek meg vannak benne, úgy érzem, nekem találták ki...persze csak ha én is tetszem neki. Ne láttassa magát se többnek, se kevesebbnek, mint ami, legyen természetes és adja önmagát. Ez a legfontosabb. Szóval látszódjon a szemén, arcán, ha ránézek, hogy jóindulatú, megtalálta a helyét a világban, és nem áll be a sorba...nem olyan mint a többi.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!