Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, számotokra milyen egy igazi férfi, milyen férfira vágytok?
Határozott, de nem domináns, önálló és életképes, nem nyomatja a klasszikus nemi szerepeket.
Nem frusztrált, nincs tele kisebbségi komplexusokkal, képes egyenrangú társként kezelni és tisztelni.
Figyelmes, de nem klisés vagy romantikus.
Szüksége van saját térre, énidőre és ezt nekem is megadja.
Tud bizalmasan kötődni, nincs meg benne a féltékenység szikrája sem, normálisan szocializálódott, nem olvas bele hétköznapi emberi kapcsolatokba többet, mint amik valójában.
Van olyan dolog az életében, amit szívvel-lélekkel csinálni tud, akár munka, akár hobbi szintjén, sokszínű az érdeklődési köre, tájékozott, lehet vele sok mindenről beszélgetni, nyitott és érdeklődő.
Nem megalkuvó áldozattípus, megoldásorientált, nem ragad bele szar szituációkba és nem másokra mutogat ha kudarc éri.
"Társ a bajban, a buliban egyaránt." Ezt én is támogatom.
És igen, van ilyen férfi, vele élek már 10 éve. Neki is vannak rossz tulajdonságai, de ezeket simán el tudom engedni, sőt, az általam felsoroltak között is van olyan, ami más nőnél negatívum, nálam pedig az ellenkezője.
Olyanra, aki tényleg férfi.
Van humora, tisztel nem csak engem, de mindenkit maga körül. Vannak céljai a jövőre nézve és nem tőlem várja el, hogy eltartsam.
Egyezzenek az igényeink szexuális téren is és a gondolkodásmódunk is legyen hasonló.
3-as nemtudom honnan vetted a sorokat, de le a kalappal! Szépen megfogalmaztad amire szerintem sokunk vágyik
21L
#4 "Én 27 éves incel férfi létemre örülök, ha egy hajléktalan nő megnéz az utcán."
Pont ez a baj. Nagyon rossz a felfogásod.
#3 vagyok
Semmi olyat nem várok el, amit nem tudok viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!