Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok!Őszintén, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Őszintén, mennyire számít egy srácnak az öltözködése és az autója?

Figyelt kérdés
Elegáns ruhákban jár és szép nagy autója van.Több infót nem mondok róla,tegyük fel hogy ez a 2 dolog tűnik fel elsőnek róla amikor meglátjátok.Mit gondoltok ezek után?
2020. szept. 27. 10:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10: Érdekes, én nőként találok magamra és a páromra is normális ruhát... Egyébként 2-4 ezer forint egyáltalán nem sok, ezeket a ruhákat évekig hordjuk és elég egy rendes ruhatárhoz 10-15 darab, azt sem kell egyszerre venni.
2020. szept. 27. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Első benyomásra mindenképp pozitív, ha normálisan öltözködik, és nem egy lerohadt, rozsdás ronccsal jár. De így kb ennyi, nem költök hozzá többet, elkönyvelem magamban igényes embernek, akit érdekel a megjelenése, és pont. Szerintem ennél többet ennyiből nem is lehet megállapítani - még az anyagi helyzetét sem feltétlenül, mert vehette azt a szép nagy autót használtan is, és az elegáns ruháit is kaphatta ajándékba vagy vehette turiban. Szóval nem igazán gondolom, hogy bármit is elárul az emberről a ruházata és az autója.
2020. szept. 27. 12:38
 13/21 anonim ***** válasza:
5%

Erre se fogsz kapni őszinte választ. Ebben nyugodt lehetsz.

Azt a választ fogod kapni ami jól fest.

2020. szept. 27. 12:41
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

13.-nál a pont.

Tisztelet a kevés kivételnek, de a csajok nem fogják leírni, hogy a kocsi és az öltöny benedvesít.

2020. szept. 27. 12:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek az elegáns ruhában járó férfiak, HA önazonosnak is látszanak benne. Nagyon kiábrándító, amikor egy férfi ugyan felvesz egy baromi jól kinéző zakót, közben nem tudja viselni, süt róla, hogy kényelmetlenül érzi magát benne, stb.

Amúgy igen, az öltözködés számít, de inkább igényesség, szubkultúrához tartozás szempontjából. Ez is a nonverbális kommunikáció része, sok mindent elárul a viselőjéről.

A kocsi viszont hidegen hagy. Az sem zavar, ha nincs. Persze előnyös, ha van, de ennyi. A nagy autókat meg pénz- és energiapazarlásnak tartom...

2020. szept. 27. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#15 ez egy erős ellentmondás, mert az úgynevezett jól kinéző ruhák, azok szinte mindig kényelmetlenek. Így akinél ez látszik hogy kényelmesen érzi benne magát, akkor az látszik, hogy megjátssza magát, vagy már megszokta a kényelmetlenségüket.
2020. szept. 27. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

#16: Ó te szegény! Te is egész nap magassarkút hordasz, szűk szoknyát, és csipkés fehérneműt? Tényleg baromi kényelmetlen, ami jól néz ki.

Néha jó lenbe férfi ruhát hordani. Mennyivel kényelmesebb egy jó szabású nadrág, egy pamut ing, és egy lapos bőrcipő. 🙄

2020. szept. 27. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:

"Viszont szerencsére sok fiatal, 15 - 25 lány bukik az őszülő halánték + öltöny kombóra. >:)"

Ez a hét vicce.

"Tisztelet a kevés kivételnek, de a csajok nem fogják leírni, hogy a kocsi és az öltöny benedvesít."

Azon is mindig jót röhögök, amikor helyettem akarják eldönteni, hogy az én p.inám mire nedvesedik be.

A kocsit konkrétan letojom, mindig is letojtam.

Öltönyt pedig manapság a mindennapokban kevés férfi hord. Elegánsnak és vonzónak számít nekem egy jól szabott fekete vagy kék farmer, mondjuk slim fit inggel és szép bőrcipővel. Ehhez pedig nem kell gazdagnak lenni, a párom is ilyesmikben járt, amikor még bejártunk az irodába dolgozni.

2020. szept. 27. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:

#17 na erről van szó, tehát megerősíted hogy a "jól kinéző" ruhák kényelmetlenek. Akkor egyetértünk.

Azt viszont nem értem, hogy az egyetértés ellenére is miért kell lepontozni, és jelentgetni? Így tolni az áldozat szerepeteket, inkább kontraproduktív. Persze nyilván még ott az a sok frusztrációtok is, azért az őrjöngés.

Mellesleg, a magassarkút is egymásnak köszönhetitek, ti áradoztok egmásnak róla, és ti szóljátok le ha valaki nem hordja, szegény kis "áldozatok" 😁

2020. szept. 27. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:

# 19

Én ősztől tavaszig hordok magassarkút, mert szeretem a magassarkú bokacsizmákat, de nyáron mindig lapos szandált hordok, az átmeneti időszakban pedig tornacsukát. Soha nem szólt meg senki. :D

2020. szept. 27. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!