Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randinkat úgy jellemezte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randinkat úgy jellemezte, hogy "elbeszélgettünk". Ez vajon mit jelent, pozitív vagy negatív visszajelzés ?

Figyelt kérdés
Az első randik kicsit levegőbe lógva, lezáratlanul ért véget. Másnap messengeren keresztül beszélgetve szóba került és rákérdezett, hogy ilyenre számítottam-e, én kicst részletesebben leírtam neki a véleményemet, de összességében jól éreztem magam. Érdekelt, hogy ő hogyan élte meg és csak annyit mondott, hogy elbeszélgettünk.
2020. szept. 26. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezeket butaságokat hogy gátlásos, meg ne egy beszélgetésből indulj ki. Szerintem én életem során vagy 500 randin biztosan voltam, de ez az "elbeszélgettünk" 100% hogy azt jelenti, hogy köszi, de az életünk innentől fogva elválik egymástól. Azért ha egy nő lelkesedik, vagy vonzódik a férfihoz, akkor azt mondta volna, hogy nagyon örültem a tegnapis találkozásnak, jókat beszélgettünk, várom a folytatást. Örök szabály, hogy az egyszavas válaszok egyfajta finom elutasítások.

Lehet kételkedni, vagyis azt mondom, hogy mindenki tanuljon a saját kárából ha nem hallgat a tapasztaltabbakra.

2020. okt. 3. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én sem érzem ezt átütő sikernek. Különösen, ha a chat során nem volt szó konkrét második randi időpontről...ennek annyi, sztem.
2020. okt. 3. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már biztos kiderült! Kérdező, mi a helyzet, folytatódott?
2020. okt. 4. 17:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat ! :)

Felmerült a folytatás lehetősége, azonban az "elbeszélgettünk"-höz hasonló reakciók miatt jobb döntésnek láttam befejezni mielőtt megbántottuk volna egymást. Annak ellenére, hogy először én nem akartam esélyt adni neki és ő mégis "kiküzdötte", aztán továbbra is inkább neki volt fontosabb a folytatás és ő keresett, úgy éreztem, hogy folyamatosan távolodott tőlem. Nekem pedig, ahogy kezdtem megismerni az pozítívabb oldalát fontosabb lett a dolog.

2020. okt. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!