Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tolakodónak veszitek ha a fiú félresöpri a hajatok amikor nagyon a szemetekbe lóg?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen veletek?És ha igen mikor és milyen helyzetben?2020. szept. 25. 21:41
2/12 anonim válasza:
Én egy kicsit annak. Mondjuk ha jó pasiról van szó akkor nem.
3/12 anonim válasza:
Attól függ milyen kapcsolatban vagyunk. Számomra az, hogy az arcomhoz, hajamhoz ér intimebb mint amit valaki olyannak engednék, akivel nem vonzódunk kölcsönösen.
4/12 anonim válasza:
Ha vonzódok az illetőhöz, vagy legalábbis nem taszít, akkor nem. Szerintem kedves, intim gesztus. Persze nem egy vadidegentől.
5/12 anonim válasza:
Igen, a páromon kívül senki ne nyúlkáljon a hajamhoz, arcomhoz.
6/12 anonim válasza:
Ha egy olyan srac teszi, akitol akarnek tobbet, vonzo, kedvelem es jo viszonyban vagyunk, akkor nem. Minden egyeb esetben igen.
7/12 anonim válasza:
Nagyon nem jönne be, mert utálom ha a hajamhoz érnek.
8/12 anonim válasza:
Nem szeretem ha hozzám érnek, szóval igen.
9/12 anonim válasza:
Igen, tolakodó.
Egyáltalán, szoktad annak a lánynak megfogni a kezét, vág, átölelni őt? Vagy csak a semmiből el akarod kezdeni fogdosni az arcát?
Amikor meg akarunk érinteni valakit, először a kézzel kezdjük. Lásd hivatalos kézfogás, kéz megsimogatása, stb.
10/12 anonim válasza:
Puh, soha ne csinalj ilyet ismerkedesi szakaszban, max szex utan az agyban vagy kozos reggelinel.
Nyugi, a csaj tisztaban van vele, hogy belelog a szemebe, sokaknal direkt van ugy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!